Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Наталія Катериненко виграла апеляційний суд у каналу UBC


    9 апреля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Київський апеляційний суд залишив в силі рішення Дніпровського районного суду міста Києва від 12 жовтня 2009 р. у справі журналістки Наталії Катериненко проти «Телеканалу-100» (канал UBC). Про це повідомляє прес-служба комітету Київської незалежної медіа-профспілки.

    Як повідомляла ТК, 5 червня 2010 року Дніпровський районний суд міста Києва зобов'язав ТзОВ «Телеканал-100» (канал UBC) виплатити колишній співробітниці журналістці Наталії Катериненко 27 300 гривень компенсації. Після цього представники телеканалу звернулися до Київського апеляційного суду. Згідно рішення Київського апеляційного суду канал має сплатити журналістці грошову компенсацію у розмірі близько 13 тис. грн.

    На запитання ТК про те, буде канал виконувати рішення суду чи оскаржуватиме його далі, гендиректор Олександр Саломаха відповів: «Якщо є рішення суду, то треба його виконувати. Але взагалі-то вирішую не я. Що робити - вирішуватимуть у холдингу. Кадрова служба перебуває там. Я взагалі перший раз про цю справу чую».

    Наталія Катериненко, була авторкою проекту «Art-Мані», що транслювався на UBC. У кінці грудня 2007 року їй запропонували написати заяву про звільнення за власним бажанням, ае вона відмовилася. Ршення позиватися до каналу Наталія Катериненко прийняла після того, як керівництво відмовилося сплатити їй компенсацію, належну працівникові при його скороченні.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.