Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Deloitte порадив GfK Ukraine як зробити ТБ-панель безпечнішою


    9 апреля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Deloitte порадив GfK, як зробити ТБ-панель безпечнішою. Компанія провела аудит системи безпеки данних GfK Ukraine на замовлення Індустріального Телевізійного Комітету (ІТК). Оцінка виконувалася в січні 2010 року. Про це повідомляє ІТК.

    «Цього разу перевірка стосувалася не системи соціологічних досліджень, а того, яким є доступ до даних досліджень, у кого він є, як передаються дані. За результами перевірки, аудитори надали рекомендації GfK Ukraine – як зробити ТБ-панель безпечнішою. Над застосуванням цих порад на практиці GfK зараз працює. Сказати які саме поради були надані ми не можемо. Це пов´язано з конфіденційністю», – розповідає виконавчий директор ІТК Катерина Котенко.

    Водночас, за її словами, висновки аудиторів підтвердили, що оцінка поточного стану системи інформаційної безпеки підтверджує, що зараз компанія вживає достатньо засобів захисту та контролю конфіденційної інформації від її можливого витоку або модифікації.

    Нагадаємо, раніше ІТК вже проводив аудит телевізійної панелі. Тоді здійснювались перевірки відповідності діючої панелі міжнародним стандартам, надавались рекомендації стосовно роботи з національними та локальними особливостями досліджень української телевізійної панелі, і порушувалося питання безпеки зберігання та передачі даних.


    Источник: МедиаБизнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.