Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ISTIL збільшила свою частку в «Поверхности» до 55%


    2 апреля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    31 березня ISTIL Group збільшила свою частку в групі компаній «Поверхность» до 55%, як це було передбачено раніше укладеною акціонерною угодою. Про це «Телекритику» повідомили в ISTIL.

    Ставши мажоритарним акціонером, ISTIL планує дещо змінити маркетингову політику «Поверхности», однак поки не повідомляється, як саме.

    Як повідомляла ТК, 5 серпня 2009 року ISTIL Group завершила укладання інвестиційної угоди з групою компаній «Поверхность». Угода оцінювалася в 60 млн доларів. Унаслідок цього ISTIL стала власником 40% акцій з опціоном на контрольний пакет акцій групи «Поверхность». До 1 грудня 2009 року був запланований викуп ще 5% акцій, а до 31 березня 2010 - ще 10%.


    Довідка:

    ISTIL Group
    - інвестиційна група, яка належить британському бізнесмену пакистанського походження Мохаммаду Захуру. ISTIL Group володіє продакшн-студією ISTIL Studios та англомовним тижневиком Kyiv Post. Пріоритетні напрямки інвестицій ISTIL Group: медіа, нерухомість і промислове підприємство.

    До групи компаній «Поверхность» входять телекомпанії з шістьма телевізійними каналами власного виробництва «Спорт 1», «Спорт 2», «Спорт 3», «Спорт 4», «Спорт HD» і Music HD, програмно-аппаратний приймально-передавальний комплекс, що забезпечує цілодобове мовлення телеканалів на супутнику Eutelsat W4, а також апаратно-знімальний центр, дистрибуторська компанія, будинок продажів комерційної реклами. «Поверхность» понад 10 років здійснює трансляцію світових спортивних змагань для українських телеглядачів і володіє ексклюзивними правами на трансляцію матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА до 2012 року включно. Керівник групи - Віктор Самойленко.

    Источник: telekritika
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.