Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Микола Азаров висунув Юрія Плаксюка на голову Держкомтелерадіо


    30 марта 2010 | Телевидение / Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Прем'єр-міністр Микола Азаров пропонує Верховній Раді призначити Юрія Плаксюка головою Державного комітету з питань телебачення та радіомовлення. Відповідний проект постанови зареєстрований у парламенті сьогодні, 30 березня, за № 6243.

    Подання на Юрія Плаксюка зроблене відповідно до п. 12 ч. 1 ст. 85 Конституції України (Верховна Рада призначає голову Держкомтелерадіо за поданням прем'єр-міністра) та п. 3 ч. 1 ст. 44 Закону України «Про Кабінет Міністрів України» (прем'єр вносить на розгляд парламенту кандидатуру голови Держкомтелерадіо).

    Юрій Плаксюк - заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Однак строк його повноважень на посаді члена Нацради за квотою Верховної Ради сплив 18 березня.

    Прокоментувати подання його кандидатури на нову посаду Юрій Плаксюк пообіцяв «Телекритиці» завтра.

    Як повідомляла ТК, 17 березня уряд звільнив першого заступника - в. о. голови Держкомтелерадіо Олега Наливайка і призначив на цю посаду Олександра Курдіновича, який до цього був заступником голови комітету.

    Біографічна довідка:

    Плаксюк Юрій Олександрович - заступник голови Національної ради. Народився 2 листопада 1952 року в смт Понінки Полонського району Хмельницької області.

    1978 року закінчив факультет журналістики Київського державного університету ім. Т.Г.Шевченка.

    З 1977-го по 1984 рік працював редактором Головної редакції пропаганди на радіо Державного комітету Ради Міністрів УРСР з питань телебачення і радіомовлення.

    З 1984-го по 1987 рік - інструктор відділу пропаганди і агітації Ленінського райкому Компартії України м. Києва.

    1987 року зарахований на посаду заступника головного редактора головної редакції пропаганди Республіканського телебачення Державного комітету Української РСР з питань телебачення і радіомовлення.

    В 1992-1993 рр. працює ведучим програм головної редакції громадсько-політичних програм творчого об'єднання «Громада» Державної телерадіомовної компанії України.

    В 1993-1994 роках - головний консультант Інформаційної служби Президента України.

    У 1994-1995 рр. - заступник головного редактора редакції телевізійного мовлення на зарубіжні країни генеральної дирекції зовнішніх стосунків Державної телерадіомовної компанії України.

    В 1995-1997 роках обіймав посаду виконавчого секретаря Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, а в 1997-2000 рр. - генерального директора Міжнародної комерційної телерадіокомпанії ICTV.

    Указом Президента України № 778/2000 від 9 червня 2000 р. Юрій Плаксюк призначений членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, обраний відповідальним секретарем Національної ради. 6 вересня 2003 року Указом Президента України №1000-2003 був звільнений з посади у зв'язку з ротацією.

    З листопада 2003 року працює в апараті Верховної Ради України, спочатку на посаді заступника керівника Інформаційного управління - завідуючого відділом висвітлення діяльності Верховної Ради України, згодом - на посаді радника Голови Верховної Ради України.

    Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 18 березня 2005 року № 2499/ІV призначений на посаду члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

    11 квітня 2005 року призначений позаштатним радником Голови Верховної Ради України.

    Має урядову нагороду - почесне звання «Заслужений працівник культури України». Учасник бойових дій в Афганістані, віце-президент Спілки ковзанярів України.

    Источник: telekritika
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.