Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Поверхность ТВ» виграла суд у НТКУ на 20 мільйонів


    22 марта 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Суд задовольнив позов компанії «Поверхность ТВ» до Національної телекомпанії України щодо показу КВК. Цю інформацію ТК підтвердив президент компанії Віктор Самойленко.

    За його словами, «Поверхность ТВ» є представником російського продакшну Олександра Маслякова «АМиК» в Україні, між яким та НТКУ два роки тому мала бути укладена угода щодо показу ігор КВК в ефірі першого каналу.

    «У нас були домовленості щодо трансляції КВК. Перший канал КВК транслював, але угоду не уклав. І ми подали в суд на бездіяльність, не укладання угод і не оплати КВК», - зазначив він.

    За неофіційною інформацією, сума позову становить 20 мільйонів гривень. Проте пан Самойленко цю цифру ані підтвердив, ані спростував: «Ми просили укласти договір на ту суму, про яку домовлялись з Олександром Масляковим (засновник «АМиК» -- ТК). Але це була реальна сума... А щодо суду, то Масляков взагалі сказав хоч на 100 мільйонів подавайте, бо це жах - пройшло два роки, а угоди досі немає».

    При цьому Віктор Самойленко підкреслює, що зараз сподівається розпочати переговори з новим керівництвом НТКУ і все-таки підписати мирову угоду. «Нам ще далі працювати», - зауважує він, наголошуючи, що його цікавить лише відшкодування реальних витрат.

    За неофіційною інформацією, НТКУ буцімто подала апеляцію на дане судове рішення. Однак у прес-службі Першого національного цю інформацію не коментують.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.