Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Битва українських телеканалів


    7 марта 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Весна для українських телеканалів означає старт нового телесезону, який має потішити глядачів яскравими “обновками”.

    “Родзинками” усіх провідних телеканалів України стануть шоу-проекти талантів з народу та “зіркові” битви. Обравши подібну “зброю”, канали змагатимуться між собою за увагу аудиторії і рейтинги видовищністю, помпезністю та масштабністю розмаху.

    Започаткувавши по Україні талантоманію, телеканал СТБ розпочинає другий виток-сезон шоу-проекту “Україна має талант-2”, який стартує у ефірі 5 березня. У перших випусках програми глядачі побачать кастинги, які проходили в Одесі, Донецьку, Харкові, Львові, Дніпропетровську, Києві, а після них вже почнеться змагання учасників за перемогу у прямому ефірі. Члени журі – незмінні: Влад Яма, Ігор Кондратюк і Слава Фролова. Ведуча проекту - Оксана Марченко.

    Після трьох успішних сезонів “Фабрики зірок” Новий канал вирішив не збавляти обертів і підвести фінальну риску під проектом. 7 березня стартує “Фабрика. Суперфінал”, яка й розставить усі крапки над “і” – визначить, за посередництвом глядацького голосування, хто із “фабрикантів” кращий з кращих за всю історію проекту в Україні. Кожен із “фабричних” сезонів представлятиме п’ятеро-шістеро вокалістів. Хто саме – стане відомо на першому гала-концерті шоу. Місця на суддівській лаві займуть продюсери колишніх “Фабрик” Костянтин Меладзе та Наталка Могилевська. Ведучими “Суперфіналу” будуть Маша Єфросиніна та Андрій Доманський, які порівняно з “Фабрикою зірок-3” поміняються місцями: Маша – сяятиме на великій сцені, а Доманський – переселиться у green-room. На першому гала-концерті “фабриканти” виступлять зі своїми власними піснями, а далі пробиватимуть дорогу до перемоги світовими хітами.

    Весняний сезон телеканал “Інтер” розпочне 7 березня з вибухового “БУМу” - нового всеукраїнського проекту “Битва Українських Міст”. 26 команд, 135 учасників, які представляли обласні центри України і телеканал “Інтер”, змагалися між собою на спеціально облаштованій базі в Аргентині за право назвати своє місто найкращим. На долю українців, кожен п’ятий з яких капітан команди, він же - відома постать, випали кумедні за назвою, але небезпечні і складні за суттю конкурси, як-от “Палка-оберталка”, “Міцні горішки”, “Зигзаг удачі”, “Іронія долі”, “Форма для печива”. Серед учасників “БУМу” є і співаки - Руслана, Сашко Положинський (“Тартак”), Олег Михайлюта (Фагот, “ТНМК”), Юлія Міщенко (“Таліта Кум”) і спортсмени - Ірина Мерлені, Володимир Вірчіс, телеведучі – Руслана Писанка... Глядачі “Інтера” побачать усі три етапи “БУМу”: відбірковий тур, у якому брали участь усі 26 команд, півфінал, до якого потрапили дев’ять команд, і фінал, де за перемогу змагалися три команди.

    “Зіркою” весняного ефіру на каналі “1+1” стане вокальне талант-шоу “Суперзірка”, яке з 9 березня транслюватиметься двічі на тиждень, по вівторках та середах. Протягом кількох місяців журі проекту - продюсер і співак Потап (Олексій Потапенко), співачка і актриса Віра Брежнєва та проректор Київського інституту музики ім. Глієра Юрій Зільберман - їздили по всій Україні з кастингами, щоб відібрати з 25 тисяч охочих сотню найкращих претендентів на суперприз проекту - 1 мільйон гривень та звання нової зірки українського шоу-бізнесу. Спочатку “1+1” покаже процес відбору учасників та майстер-класи з “підвищення їхньої кваліфікації”, а потім “підуть” і прямі ефіри концертів – битви вокальних титанів. У ролі ведучих “Суперзірки” покажуть себе Катерина Кузнєцова та Юрій Горбунов.

    Телеканал ICTV також приготував для своїх глядачів подарунок – незабаром в ефірі з’являться перші випуски розважального шоу “Велика різниця по-українськи”, прем’єра якого відбулася у Новорічну ніч. Сміятися разом з “Великою різницею по-українськи” можна буде раз на місяць. Крім пародій на популярні телевізійні шоу, серіали й кінофільми, там будуть нові «скетчі із зіркою» - сюжети, зіграні відомими людьми, музичні пародії, пародії на рекламу, рубрика «Жива картина» (пародії на світові шедеври живопису). Кожен показаний епізод ведучі проекту Олександр Цекало та Іван Ургант обговорюватимуть із залом, у якому не бракуватиме зірок шоу-бізнесу, телебачення, кіно та спорту, політиків, багато з яких і стануть прототипами численних пародій. Так, до прикладу, враження від пародії на фільм “Аватар” український глядач зможе почути від Богдана Бенюка, Анатолія Хостікоєва, Микити Михалкова і навіть від режисера оригінальної версії фільму - Джеймса Камерона...

    Источник: wz.lviv
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.