Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Star Media знімає шоу «Тільки ти» для ТРК «Україна»


    5 марта 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Star Media підготувала пілот реаліті-шоу «Тільки ти» для телеканалу «Україна».

    За словами сценариста та редактора проекту Олени Зерняк, героями шоу є одружені чоловіки з певним стажем подружнього життя, яким пропонують зробити сюрприз для дружин, щоб освіжити почуття. Їм допомагають хореографи, вчителі вокалу, організатори свята.

    «При відборі учасників для нас головне, щоб це було 4 - 5 колег, які разом працюють. Бо за форматом ми знімаємо їх репетиції на робочому місці. У першому випуску беруть участь співробітники автомобільної компанії. Надалі будуть пожежники й лікарі швидкої допомоги...», - розповіла пані Зерняк.

    За її словами, шоу передбачає постановку саме танцювальних і вокальних номерів. Для учасників першої програми була обрана пісня з кінофільму «Три мушкетери», яку вони переробили і заспівали у мушкетерських костюмах (для постановки номера з героями займався вчитель фехтування).

    «Я на телебаченні робила багато різних проектів, але з таким я зіткнулась вперше. Уся наша знімальна група була просто зворушена. Навіть бувалі оператори і режисери плакали і казали, що нічого світлішого вони ніколи на телебаченні не робили», - розповіла вона.

    Особливістю «Тільки ти» є також те, що дружини нічого не підозрюють. Їх запрошують не на зйомки, а на корпоративну вечірку фірми, де працюють їхні чоловіки.

    За словами Олени Зерняк, хоча подібні шоу є в різних країнах, цей проект є оригінальною розробкою Star Media.

    Ведучою шоу буде Дарія Трегубова, режисер-постановник проекту - Андрій Нестеренко. Хореографом у першому випуску стала танцюристка Катерина Тришина (брала участь у «Танцях з зірками» та «Танцюю для тебе»).

    Планується, що шоу виходитиме у праймі вихідних.

    «Я так розумію, що зараз мають затвердити пілот, а далі ми будемо знімати 20 програм. Це шоу досить трудомістке, зйомки першої програми тривали 9 днів. Я думаю, що ми всю весну і літо зніматимемо, а в ефір вийдемо десь восени», - сказала ТК Олена Зерняк.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.