Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    MTG збільшує участь у капіталі української платформи платного ТБ


    22 февраля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    MTG збільшує участь у капіталі української платформи платного ТБModern Times Group MTG AB (публ.) (‘MTG’ або ‘Група’), міжнародна телемовна група, сьогодні оголосила про підписання угоди щодо викупу в Strong Media Group Ltd. (‘Strong Media’) додаткових 35% акцій Viastrong Holding AB (‘Viastrong’). Фінансові умови угоди не розголошуються. MTG на сьогодні володіє 50% часткою у Viastrong, яка, в свою чергую, управляє платформою платного супутникового телебачення Viasat в Україні через ТОВ «Віжн ТБ». Транзакція є предметом до подальшого погодження відповідними регуляторними органами і має бути завершена протягом другого кварталу 2010 року.

    MTG збільшує участь у капіталі української платформи платного ТБMTG підписала партнерську угоду зі створення спільного підприємства зі Strong Media Group у вересні 2007 та запустила у квітні 2008 платформу Viasat в Україні – перший в Україні ліцензований цифровий преміальний супутниковий оператор. Viasat Україна пропонує платні пакети телеканалів, що включають широкий перелік українських, російських та міжнародних каналів, а також шість власних тематичних каналів Viasat – TV1000 East, TV1000 Russian Kino, TV1000 Action East, Viasat Sport East, Viasat History та Viasat Explorer.
    До цього часу MTG володіла 50% часткою і пропорційно брала участь у прибутках та витратах бізнесу Viasat Україна. Після завершення трансакції, MTG повністю консолідує у звітності Viasat Broadcasting операційні результати Viasat Україна в бізнес-сегменті «Платне ТБ – ринки, що розвиваються».

    Viasat Broadcasting надає послуги супутникового платного телебачення DTH в дев’яти країнах – у Швеції, Норвегії, Данії, Фінляндії, Естонії, Латвії, Литві, Україні та в Росії. Дев’ять платформ загалом налічують понад мільйон абонентів. Viasat Baltic та українська платформа супутникового платного ТБ налічує 216 000 преміальних абонентів станом на кінець 2009, що включає збільшення на 9 000 преміальних абонентів у четвертому кварталі. Viasat також пропонує 11 власних тематичних каналів через дистрибуційні мережі третіх сторін у 25 країнах Центральної та Східної Європи та США, охоплюючи загалом понад 40 мільйонів абонентів на кінець 2009. У 2009 році бізнес-сегмент MTG «Платне ТБ – ринки, що розвиваються» продемонстрував річне зростання продажів на 33%, тоді як операційна рентабельність продажів склала 19%.

    Ганс-Хольгер Альбрехт, президент та голова правління MTG, зауважив: «Viasat в Україні успішно стартував, подає великі надії, та продовжує збільшувати базу преміальних абонентів на другому найбільш населеному ринку в регіоні. Попит на високоякісний локальний та міжнародний телеконтент очевидний, і ми будемо продовжувати інвестувати в розвиток платформи, яка розташована на одному із найбільш перспективних ринків платного ТБ. Успішне партнерство зі Strong Media залишається ключовим елементом в наших планах розвитку та капіталізації потенціалу цього ринку. Разом з тим, збільшення частки в акціонерному капіталі збільшує потенціал Групи за рахунок постійних інвестицій, які ми здійснюємо. Нещодавнє придбання 50% частки «Радуга ТБ», національної супутникової платформи в Росії, а також інвестиція в український бізнес ще раз демонструє нашу зацікавленість в бізнесі платного ТБ на ринках, що розвиваються».

    Оксана Ферчук, генеральний директор «Віжн ТБ» (VIASAT): «Зміни в структурі акціонерів принесуть нашій компанії в Україні можливість ще більш динамічного розвитку, швидкий доступ до знань та досвіду, здобутому MTG на європейських ринках. Для наших клієнтів це означатиме отримання продукту європейської якості, доступу до найцікавіших каналів та забезпечення сервісної підтримки найвищого рівня».


    MTG
    Modern Times Group - провідна міжнародна телемовна група з найбільшим геогроафічним покриттям мовлення в Європі. MTG's Viasat Broadcasting – провідний оператор безкоштовного і платного ТБ в Скандинавії та в країнах Балтії, також здійснює мовлення в Болгарії, Чехії, Угорщині, Словенії, Росії, Україні та в Гані. Загалом аудиторія MTG нараховує 125 мільйонів глядачів у 30 країнах світу. MTG є найбільшим акціонером російської провідної незалежної телевізійної компанії CTC Media (Nasdaq: CTCM), також MTG – оператор №1 в сегменті комерційного радіо в скандинавському та балтійському регіонах. Акції Modern Times Group MTG AB класу A та B котуються на стокгольмському фондовому ринку Nasdaq OMX Stockholm’s Large Cap market (MTGA та MTGB).
    www.mtg.se

    «Віжн ТБ» (VIASAT)
    Перший ліцензований провайдер платного цифрового супутникового телебачення, що пропонує послуги під торговою маркою VIASAT. Послуга VIASAT в Україні надається з квітня 2008 року.

    www.viasat.ua

    Источник: Modern Times Group MTG AB
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.