Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Франція розпочала процедуру вимкнення аналогового мовлення з Ельзасу


    20 февраля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Европа | Добавил: Ольга Кравцова
    У січні 2010 року у Франції вимкнули аналогове мовлення в першому запланованому регіоні - Ельзасі. Таким чином, ця частина країни повністю перейшла на цифрове мовлення. Про це 19 лютого на прес-курсах «Цифрологія», організованих Індустріальним телевізійним комітетом і Радою Європи, повідомив голова телевізійного департаменту Вищої аудіовізуальної ради Франції Т'єрі Ваше.

    За його словами, наступним регіоном, де за три тижні вимкнуть аналоговий сигнал, стане Нормандія, розташована на протилежному кінці країни. А до кінця 2011 року вся Франція повністю перейде з аналога на цифру.

    Т'єрі Ваше зазначив, що процес вимкнення аналогового мовлення в Ельзасі відбувся неболюче для населеня. «Ми почали з Ельзасу, бо це легкий регіон, там багато населення приймає телевізійний сигнал через кабель, і там відсоток користувачів ефірного наземного телебачення набагато менший за 60%, як у середньому по країні», - розповів він.

    Він також додав, що в Ельзасі (столиця - Страсбург), який розташований на кордоні з Німеччиною і Швейцарією, мешкають дисципліновані люди. «Їм сказали перевірити, чи мають вони необхідне обладнання - вони перевірили, і коли сигнал був вимкнений, не було жодних скарг», - пояснив він.

    Однак вимкненню передувала активна інформаційна кампанія у ЗМІ, яку проводить об'єднання «Франції - цифрове телебачення!». Кампанія включає як оголошення по телебаченню і рухомий рядок, так і роз'яснювальну роботу мерій, коли «посли цифрового телебачення» ходять від домівки до домівки, інформуючи населення. Рівень інформування становив 84-89%.

    Утім, Т'єрі Ваше прогнозує, що в регіонах з розпорошеним населенням процес переходу на цифру і вимкнення аналога буде більш відчутним.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.