Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Укртелемережа» просить Кабмін не знищувати малих кабельників


    18 февраля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Асоціація «Укртелемережа» як повноважний представник біля 300 провайдерів програмної послуги (операторів кабельного телебачення), направила листи до парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації, іншим державним посадовим особам з проханням звернути увагу та внести відповідні зміни до проекту Закону України «Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва», який подав в порядку законодавчої ініціативи Кабінет Міністрів України 08.02.2010 року на розгляд Верховної Ради.

    «Внесення Кабінетом Міністрів України законопроекту є своєчасною підтримкою суб'єктів малого підприємництва в умовах фінансової кризи. Водночас викликає обурення встановлення в пункті 1.4 законопроекту обмежень в застосуванні спрощеної системи оподаткування до суб'єктів малого підприємництва, які надають послуги у сфері телерадіомовлення відповідно до Закону України "Про телебачення і радіомовлення"», - ідеться в повідомленні.

    Як прогнозує об'єднання кабельників, запровадження в дію такого обмеження призведе до знищення невеликих провайдерів програмної послуги, які з 2006 року були віднесені до переліку суб'єктів господарювання у сфері регулювання положень Закону України «Про телебачення і радіомовлення». Це відбулося шляхом викладення у новій редакції частини другої статті 28 Закону України «Про телекомунікації», а саме: «2. Надання телекомунікаційних послуг для потреб телебачення і радіомовлення регулюється Законом України "Про телебачення і радіомовлення"».

    На цей час за даними звіту Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення за 2009 рік нараховується близько 700 провайдерів програмної послуги, більшість з яких є суб'єктами малого підприємництва, які надають більше 10 млн. населення послуги з доступу до телепрограм у різноманітних куточках нашої країни, у тому числі у місцевості, де відсутнє ефірне мовлення.

    «Дуже прикрим і незрозумілим є віднесення таких суб'єктів малого підприємництва у сфері телерадіомовлення до надприбуткових, бо це не відповідає дійсності», - ідеться в зверненні «Укртелемережі».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.