Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Український музичний альянс» програв іще одну справу проти кабельників


    17 февраля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Харківський обласний господарський суд повністю відмовив у задоволенні позову Об'єднання підприємств «Українського музичного альянсу» проти харківської компанії кабельного телебачення «Альфа-Медіа». Про це «Телекритику» повідомили в компанії «Торсат».

    Проте, як прокоментував «Телекритиці» директор УМА Павло Калениченко, «Український музичний альянс» неодмінно оскаржуватиме це судове рішення.

    У позовних вимогах «Український музичний альянс» вимагав від «Альфа-Медіа» обов'язкового укладання угоди за публічне сповіщення фонограм та відеограм та виплату винагороди за їх використання в розмірі 5% від доходу. Суд вважає вимоги «Українського музичного альянсу» необґрунтованими. Тому компанія кабельного телебачення, яка розповсюджує для своїх абонентів телевізійні канали, не зобов'язана укладати для цього угоду з організацією колективного управління і сплачувати їй винагороду.

    Нагадаємо, що «Український музичний альянс» подав до суду на декілька кабельних операторів у липні 2009 року. Причиною претензій правовласників до кабельників стали ухвалені Кабміном у квітні 2009 року зміни до постанови «Про затвердження розміру винагороди (роялті) за використання опублікованих із комерційною метою фонограм і відеограм та порядку їх виплати», згідно з якими за ретрансляцію музики та кліпів у програмах кабельного телебачення оператори повинні перераховувати правовласникам до 5% свого річного доходу.

    Як повідомляла ТК, справу проти «Українського музичного альянсу» улітку 2009 року у Луганському обласному господарському суді виграв оператор «Трейд-експрес» з міста Первомайська Луганської області.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.