Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада позиватиметься проти НТН про захист честі, гідності і ділової репутації


    17 февраля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення має намір позиватися проти ТОВ «Телестудія "Служба інформації"» (телеканал НТН) про захист честі, гідності і ділової репутації та спростування інформації. Відповідне доручення юридичному управлінню 17 лютого дав в. о. голови Нацради Андрій Мирошніченко, про що він повідомив на брифінгу.

    Причиною цього є те, що зранку 17 лютого прес-служба групи «Інтер» поширила заяву телеканалу НТН про рішучий протест проти намірів Національної ради 17 лютого провести засідання, «де на підставі висновків Українського державного центру радіочастот буде розглянуте питання щодо внесення змін та переоформлення ліцензій, виданих за результатами конкурсу 27 січня 2010 року, в частині збільшення потужностей передавачів».

    «Інформація про те, що нібито сьогодні ми маємо прийняти якісь рішення, порушуючи ухвалу суду, та здійснити якісь незаконні дії є неправдивою. Можливо, вони просто не заходили на наш сайт і не читали порядку денного. Нацрада ніколи не дозволяла собі порушувати закон. Ми діємо виключно у законодавчо визначених межах», - сказав Андрій Мирошніченко.

    У порядку денному засідання 17 лютого стояло питання про переоформлення ліцензії ТОВ «ТРК "Експрес-інформ"». Як наголосив пан Мирошніченко, за результатами конкурсу були видані ліцензії, датовані 2010 роком (у тому числі й ТРК «Експрес-інформ»), а та, яка стояла в порядку денному має № 2591 від 18 травня 2006 року.

    Утім, засідання 17 лютого, як повідомляла ТК, не відбулося через відсутність кворуму.

    На запитання ТК, чи позиватиметься Нацрада проти ЗМІ, які поширили заяву прес-служби НТН, Андрій Мирошніченко відповів заперечно, додавши, що претензій до мас-медіа Нацрада не має.

    Нагадаємо, що телеканал НТН оскаржує в суді результати останнього конкурсу Нацради, головними переможцями якого стали телеканали ТВі і 5 канал. Ухвала суду на забезпечення позову НТН від 1 лютого забороняє Нацраді видавати ліцензії переможцям. Як уточнив 17 лютого Андрій Мирошніченко, ТВі і 5 канал встигли сплатити ліцензійний збір і отримати свої ліцензії до появи ухвали. Натомість серед тих мовників, які не встигли отримати ліцензії, - телеканали групи «Інтер» (уся група виграла 20 частот).

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.