Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Warner Brothers не судитиметься з білорусами через «Теоретиків»


    10 февраля 2010 | Телевидение / На украинском языке / ex-СССР | Добавил: Ольга Кравцова
    Дистрибутор телесеріалу The Big Bang Theory, компанія Warner Brothers, імовірно, не буде позиватися до творців білоруського ситкому «Теоретики». Про це повідомив Чак Лорре, один з авторів The Big Bang Theory, у своєму блозі.

    «Теоретики» стартували на білоруському телеканалі «Столичное телевидение» (СТВ) 28 грудня. Серіал дуже нагадує фабулу The Big Bang Theory. Це також комедія, героями якої є кілька молодих вчених (у тому числі фізик-ядерник) та приваблива блондинка. Кожна серія починається їз заставок, на яких зображено імовірний момент зародження Всесвіту. Але ніякого зв'язку з американським серіалом творці «Теоретиків» не визнають. У головних ролях - гравці мінської команди КВК «ЧП» Дмитро Танкович (ведучий «Танцюють всі!-2» на СТБ) та Евген Сморигін.

    «Коли ми привернули увагу департаменту авторських прав Warner Brothers до цього факту (подібності білоруського серіалу до The Big Bang Theory, - ТК), нам сказали, що майже неможливо подати до суду щодо порушення авторських прав у Білорусі, оскільки продакшен-компанія, яка нас обікрала, належить та контролюється урядом Білорусі», - пише Чак Лорре. Автор сподівається, що люди, що виробляють «Теоретиків», хоча б надішлють йому кілька капелюшків у якості компенсації, адже, приміром, творці киргизької версії Dharma & Greg вже подарували йому шпалерний клей.

    Нагадаємо, The Big Bang Theory виходить на американському каналі CBS з 2007 року. В Україні комедію транслює канал «MTV Україна» з кінця 2009 року.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.