Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    НТН оскаржує в суді результати останнього конкурсу Нацради


    10 февраля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    ТОВ «Телестудія "Служба інформації"» (телеканал НТН) оскаржує в суді результати останнього конкурсу ефірних телевізійних частот, підсумки якого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення підбила 27 січня. Про це на брифінгу 10 лютого повідомив в. о. голови Нацради Андрій Мирошніченко. «Є ще ухвала суду на забезпечення позову, яка забороняє видавати ліцензії (переможцям)», - додав він.

    За словами заступника голови Нацради Юрія Плаксюка, НТН посилається на грудневий позов телекомпанії «Телерадіосвіт» (канал ТВі) до Нацради, яка оскаржувала оголошення конкурсу. Тоді судом була винесена ухвала на забезпечення позову, яка забороняла Нацраді вчиняти будь-які дії, пов'язані з конкурсом. 27 січня ТВі відкликав свій позов, повідомивши про це Нацраду. Однак, як згодом наголошували троє членів Національної ради, які відмежувалися від підсумків конкурсу, ухвала на забезпечення позову продовжувала діяти.

    Як уточнили ТК в юридичному управлінні Національної ради, позов НТН, датований 28 січня, поданий до Окружного адміністративного суду міста Києва. Телекомпанія вимагає скасувати всі рішення про визначення переможців конкурсу і видачі їм ліцензій на мовлення. 1 лютого суд прийняв ухвалу на забезпечення позову «шляхом зупинення дії оскаржуваних рішень». Початок розгляду самої справи призначений на 25 березня.

    Національна рада вже подала апеляційну скаргу на ухвалу про забезпечення позову. «Але сам факт її оскарження в принципі не зупиняє дію самої ухвали», - уточнили в юридичному управлінні. Коли суд розглядатиме апеляційну скаргу, наразі невідомо.

    Нагадаємо, конкурс ефірних телечастот був оголошений 9 жовтня (рішення про конкурс було прийняте 30 вересня). Загалом на конкурс було виставлено 92 частоти з передавачами малої потужності (10 Вт) й обсягом мовлення 24 години на добу. Участь у ньому взяли 42 телекомпанії: 25 регіональних і 17 київських, які разом подали 525 заявок. Переможцями конкурсу стали 17 компаній. Найбільше частот (33) отримав телеканал ТВі. НТН, який подав 24 заявки, виграв 9 частотних присвоєнь.

    ТК звернулася по коментар до прес-служби групи «Інтер» і чекає на відповідь.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.