Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Закрита зона» запустить супутниковий телеканал «Док-TV»


    10 февраля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 10 лютого ухвалила рішення про видачу ліцензії на супутникове мовлення ТОВ «Студія "Зміна"» (продюсерський центр «Закрита зона»).

    Компанія хоче запускати телеканал документальних фільмів «Док-TV». Концепцію інформаційно-просвітницького мовника презентувала директор студії Наталка Фіцич.

    Телеканал планує мовити на супутнику AMOS-2, оператор телекомунікацій - Концерн РРТ. Українська мова становитиме не менше 75%. Національний продукт займатиме 72% ефірного часу на добу, 7 годин на добу буде відведено програмам власного виробництва.

    За словами Наталки Фіцич, канал робитиме акцент на документальних фільмах різних жанрів: публіцистичних, культурологічних, науково-просвітницьких, виробництва як сучасних українських продакшнів, так і радянських студій, а також іноземних виробників.

    В ефірі заплановані щодня кожні півгодини короткі випуски новин, а також щоденна лінійка журналістських розслідувань хронометражем 30 хвилин.

    Член Нацради Тетяна Лебедєва нагадала, що після набуття чинності законом про ліцензійний збір в Національної ради відсутній механізм нарахування збору за супутникову ліцензію. Тому отримання ліцензії і процес сплати відтерміновується, доки не будуть прийняті зміни до закону або ж Кабмін вкаже Нацраді інакший спосіб. Наталка Фіцич висловила готовність чекати.

    Як повідомляла ТК, ТОВ «Студія "Зміна"» зареєструвалася в Нацраді 22 липня як суб'єкт інформаційної діяльності (студія-виробник). Наталка Фіцич тоді пояснила ТК, що зареєстрований продакшн - це юридична особа продюсерського центру «Закрита зона».

    Згідно з реєстром телерадіоорганізацій станом на 1 січня 2010 року засновниками «Студії "Зміна"» були: Носов Сергій Іванович, Фіцич Наталія Степанівна, Ар'єв Володимир Ігорович, ТОВ «А.П.І. Україна» (м. Київ).

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.