Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Новини телеканалу «24»: на iPhone дивляться понад 50 тисяч унікальних користувачів


    10 февраля 2010 | Телевидение / Мобильная связь / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Новини телеканалу «24»: на iPhone дивляться понад 50 тисяч унікальних користувачівПроект телеканалу «24» «Новини на iPhone» перейшов межу в 50 тисяч унікальних користувачів. Сьогодні новини телеканалу дивляться 51 695 власників iPhone, і їх щодня більшає. Середньодобова статистика завантажень відео – понад 6,5 тисяч. Причому кількість переглянутого відео відчутно зростає у насичені подіями періоди. Приміром, у день проведення першого туру виборів Президента України зафіксовано 10 488 переглядів відео, у день проведення другого туру – 9 791 перегляд.

    «Якщо на старті цей проект був до певної міри іміджевим кроком і ми сподівалися, що він знайде прихильність серед нашої цільової аудиторії, то зараз маємо всі підстави стверджувати, що проект навіть перевищив наші сподівання, - говорить генеральний директор телеканалу новин «24» Роман Андрейко. – По суті, сьогодні у сервісі для iPhone ми маємо свою унікальну, надзвичайно якісну, активну аудиторію преміум-сегменту. Персонально до неї ми можемо запропонувати комунікацію у вигляді рекламних повідомлень. Такі пропозиції для ринку у нас вже готові, і навіть стартували перші кампанії».

    Новини телеканалу «24»: на iPhone дивляться понад 50 тисяч унікальних користувачів


    Офіційний старт проекту трансляції новин телеканалу «24» на iPhone відбувся 14 жовтня 2008 року. Сервіс унікальний тим, що вперше на теренах СНД і Східної Європи було створено програму для перегляду телебачення на iPhone в режимі відео за запитом (video on demand). Вже 7 березня 2009 року новинний сервіс News Channel 24 з’явився в офіційному магазині компанії Apple – AppStore – для iPod Touch і iPhone. Таким чином телеканал новин «24» став першим в Україні, чий програмний продукт офіційно визнано спеціалістами компанії Apple.

    Источник: Прес-служба телеканалу новин «24»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.