Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Ольга і Євген Захарови працюватимуть на «Пятом канале» і «РЕН ТВ» у Росії


    7 февраля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Россия | Добавил: Ольга Кравцова
    Керівник компанії «1+1 відео дизайн» Ольга Захарова у лютому обійме посаду директора зі стратегічного маркетингу «Національної медійної групи» (Росія), до складу якої входять телеканали «РЕН ТВ» і «Пятый канал» (Петербург). Євген Захаров відповідатиме за комплексний розвиток двох телевізійних брендів («Пятый канал» і «РЕН ТВ» ), а саме за ефірне промо, інтернет і зовнішню рекламу. Про це ТК повідомила особисто Ольга Захарова.

    Відповідно у керівництві «1+1 відео дизайн» також відбулися зміни: креативним директором компанії став Олександр Ковальов, арт-директором - Борис Денисевич, виконавчим директором - Людмила Гмиря.

    Компанія «1+1 відео дизайн» як і раніше зосереджена на розробці і створенні графічного оформлення телевізійних каналів і програм. Найближчим часом представить свої ідеї для нового телевізійного каналу «Світ серіалу», а також оформлення низки нових програм для українських і російських телеканалів.

    Нагадаємо, з «Національною медійною групою» співпрацює екс-генеральний директор «1+1» Олександр Роднянський. За словами пана Роднянського, співпраця з НМГ полягає у підготовці нових телепроектів. Зокрема, це детективи та бойовики для «РЕН ТВ» і «змістовні, інтелектуальні формати» для «Пятого». Інформацію про те, що йому пропонували стати президентом НМГ, пан Роднянський спростував.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.