Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Журналіста грузинської телекомпанії «Імеді» не впускають в Україну


    6 февраля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Кореспондента грузинської телекомпанії «Імеді» Зураба Хвістані не впускають в Україну, повідомляє «Новости-Грузия».

    «Одразу після прибуття до Києва після проходження паспортного контролю до мене підійшли співробітники прикордонної служби і без жодних пояснень вилучили паспорт і перевели у відділення для осіб, які підлягають депортації з території України, який знаходиться на території Бориспільського аеропорту», - заявив пан Хвістані в телефонному включенні в ефірі телекомпанії «Імеді» 5 лютого.

    За словами кореспондента, йому пояснили, що причиною затримання є те, що йому заборонено в'їзд на територію України. На запитання, чому і ким заборонено, йому не відповіли.

    Водночас в'їхати на територію України дозволили оператору «Імеді» Касі Джанезашвілі, який телефоном підтвердив, що пана Хвістані не пропустили до країни.

    Знімальна група «Імеді» прибула в Україну висвітлювати перебіг другого туру виборів президента України.

    У прес-службі Державної прикордонної служби України підтвердили факт заборони на в'їзд Зураба Хвістані «одним з правоохоронних органів». Яким саме правоохоронним органом і з якої причини заборонено в'їзд, Державна прикордонна служба не уточнила, пояснивши, що вона «не вповноважена це повідомляти».

    «Від одного з правоохоронних органів йому є заборона в'їзду в Україну з 1 лютого по 31 липня 2010 року. Зараз він буде чекати на рейс у зворотному напрямку. Щодо інших грузинських журналістів подібної інформації немає», - зазначили ТК в прес-службі.

    Водночас речник Служби безпеки України Марина Остапенко повідомила ТК, що по лінії СБУ в'їзд на територію України цьому журналістові не закрито. «Я думаю, це якесь непорозуміння. За нашою інформацією, його вже впустили в Україну», - сказала вона.

    Консультант з питань преси Посольства Грузії в Україні Бачо Корчилава уточнив ТК, що консул Грузії виїхав до Борисполя та розбирається в ситуації. «Телекритика» стежитиме за розгортанням подій.

    Нагадаємо, Зураб Хвістані перебував в Україні під час першого туру виборів і був одним з двох журналістів «Імеді», побитих у Донецьку увечері 16 січня.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.