Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Запорізька ТРК «ТВ-5» отримала позов на 10 млн гривень


    5 февраля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Проти Запорізької незалежної телерадіокомпанії «ТВ-5» поданий позов до Третейського суду на суму 10 млн гривень від приватної фірми, яка звинувачує телекомпанію в порушенні умов договору. 4 лютого «ТВ-5» отримала копію позовної заяви. Цю інформацію ТК підтвердив редактор відділу інформації телекомпанії Андрій Бичков.

    Він розповів, що одна приватна фірма минулого року замовила на «ТВ-5» рекламно-інформаційні послуги. Ішлося про п'ять виходів рекламного титрового оголошення на суму 750 гривень. «Договору не було, оскільки на таку суму ми їх не укладаємо», - зазначив він.

    Як з'ясувалося згодом, приватна фірма уклала щодо цього угоду з іншою фірмою на суму 50 тисяч гривень і залишилася не задоволена виконаними послугами. «Вони вказали, що умови угоди були виконані не належним чином і подали позов на суму 100 тисяч гривень. У свою чергу друга фірма, отримавши позов, вирішила, що нами їй нанесена моральна шкода, і подала позов про відшкодування 10 млн гривень», - розповів пан Бичков.

    До позову долучена копія угоди, яка, за його словами, зроблена за зразком типового договору телерадіокомпанії «ТВ-5» з деякими змінами. «Зокрема там вказано, що сторони в разі спору звертаються до Третейського суду і відмовляються від участі в судовому процесі. Це повний абсурд», - наголосив редактор «ТВ-5». У компанії переконані, що позов і обставини його появи - це шахрайство.

    Телерадіокомпанія звернулася із заявами до управління по боротьбі з організованою злочинністю, прокуратури й управління Служби безпеки України за фактом спроби шахрайства. Також сьогодні в листі виклали ситуацію до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, яка вже пообіцяла звернутися до Генеральної прокуратури України.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.