Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ТВі обіцяє ще більше якісного українського продукту для своїх глядачів.


    31 января 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    ТВі обіцяє ще більше якісного українського продукту для своїх глядачів.Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 27 січня підбила підсумки конкурсу ефірних телечастот, в результаті якого ТОВ «Телерадіокомпанія «Телерадіосвіт» (телеканал ТВі) отримала 32 частоти. Всього на конкурс від компанії було подано 92 заявки.

    Завдяки розширенню мережі мовлення каналу ТВі, ще більша кількість глядачів побачить актуальні, цікаві, якісні проекти виробництва нашої професійної команди. Ми пишаємося, що в ній працюють відомі українські журналісти Віталій Портников, Роман Скрипін, Артем Шевченко, Мустафа Найєм, Катерина Нестеренко - автори та ведучі програм «Правда», «Знак оклику», «Чорне та Біле», «Сьогодні». Вони разом з колективом ТВі пропонують глядацькій аудиторії передачі високого професійного стандарту рівня національних каналів першого ешелону.

    «Телеканал ТВі показує найбільш швидку динаміку зростання глядацької аудиторії, - коментує отримання нових частот генеральний продюсер каналу Сергій Дем'янчук. - Лише протягом 2009 року, з моменту виходу в ефір ми досягли частки 0.7%. Вже у січні ми виросли ще на 30%. Для нас продукт власного виробництва - пріоритет номер один. На відміну від низки "каналів-кінобудок", ми пропонуємо глядачеві щоденне повноцінне інформаційне мовлення, власні розслідування, аналітику. Ми беремо активну участь у суспільно-політичному житті України, а тому 17 січня першими в ефірі розпочали телевізійний виборчий марафон, який тривав протягом семи годин.

    Тепер, з більшою мережею ми активніше нарощуватимемо обсяги виробництва програм, урізноманітнимо жанровість сітки мовлення, розпочнемо відродження української документалістики. Від розширення покриття виграє не лише ТВі - виграє український глядач, для якого телебачення - це не просто розваги, це вікно в цікавий непізнаваний світ».

    «Будь-який телевізійний журналіст та ведучий зацікавлений у тому, щоб його програми побачили якомога більше глядачів, - переконаний Віталій Портников. - Нові частоти, які здобув ТВі, дають можливість охопити більшу кількість аудиторії. І я сподіваюся, що глядач не розчарується у тому продукті, який ми йому пропонуємо. А ми, зі свого боку, і надалі доводитимемо, що здатні робити цікавий якісний продукт, завойовуючи, таким чином, свою нішу в телевізійному просторі».

    Источник: Прес-служба телеканала «ТВі»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.