Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Цифрову мережу Концерну РРТ допомогли будувати «Квант-Ефір» і «Укртелеком»


    29 января 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Проект з упровадження багатоканальної цифрової ефірної телемережі стандарту DVB-T в 9 містах України (Вінниця, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Львів, Миколаїв, Тернопіль, Ужгород, Чернігів, Сімферополь) був реалізований Концерном РРТ разом з НВП «Квант-Ефір» і ВАТ «Укртелеком». Про це ТК повідомили в науково-виробничому підприємстві «Квант-Ефір»

    Проект був завершений в надзвичайно короткі терміни - протягом грудня-першої половини січня. «Квант-Ефір» доставив цифрові DVB-T/H ефірні передавачі ДМХ- діапазону типу TXTU потужністю від 600Вт до 2,5 кВт r.m.s., відповідне антенно-фідерне обладнання, обладнання дистрибуції, а також підготував персонал і виконав пусконалагоджувальні роботи і комплексну перевірку обладнання на об'єктах Концерну РРТ.

    Для доставки сигналів від головної станції мультиплексування Концерну РРТ в Києві до DVB-T/H передавачів (тобто для дистрибуції) була вперше в Україні використана MPLS-мережа ВАТ «Укртелеком». Нагадаємо, що з ініціативою використання потужностей «Укртелекому» для транспортування цифрового сигналу виступив у листопаді 2009 року заступник міністра транспорту і зв'язку, голова Державної адміністрації зв'язку Микола Гончар.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.