Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада збільшила ресурс «Волі» до 426 каналів


    28 января 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 27 січня переоформила ліцензію провайдера програмної послуги ТОВ «Воля-кабель» у зв'язку зі збільшенням ресурсу, кількості домогосподарств і кількості програм.

    «Воля» збільшила кількість домогосподарств до 950 тисяч (раніше було 840 тисяч), ресурс багатоканальної телемережі (потенційну кількість програм, які може надавати абонентам) - до 426 (було 150), а кількість програм, які нині надає абонентам, - до 172 (було 150). За переоформлення ліцензії «Волі», відповідно до оновленої ст. 31 закону про телебачення і радіомовлення, мають нарахувати ліцензійний збір в розмірі п'яти неоподатковуваних мінімумів.

    Заяву на переоформлення компанія подала ще в серпні 2009 року, однак питання переносилося. Як пояснив на брифінгу заступник голови Нацради Юрій Плаксюк, попередні норми законодавства не давали підстав до такого збільшення ресурсу, а нині ст. 31 дала такі можливості.

    Як пояснили ТК в компанії «Воля» в реальності ресурс вдалося збільшити за рахунок того, що минулого року провели комплекс технічних робіт і фактично завершили заміну технології з аналогової на цифрову, яка збільшує спроможність мережі у 3-5 разів.

    Компанія планує розширювати перелік доступних для абонентів програм і сервісів, однак конкретних строків по доведенню їх кількості до 426 не встановлювала, оскільки це залежить від зростання попиту. «Крім того, на можливості такого вибору значно впливає і динаміка зростання кількості телекомпаній, які вже мають право ретранслюватися або вже планують вийти на територію України, а також динаміка розвитку нових українських телепроектів», - пояснила керівник піар-відділу «Волі» Аліна Сігда.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.