Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Блага вість» подає позов проти «1+1»


    28 января 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Християнська церква «Блага вість» подає позов до Господарського суду міста Києва проти каналу «1+1». Про це ТК повідомив пастор організації Володимир Іванов.

    За словами адвоката «Благої вісті» Руслана Акулова, позивними вимогами є спростування недостовірної інформації, надання ефірного часу для матеріалу-відповіді та відшкодування моральних збитків. Сума позову поки не розголошується. Також він зазначив, що документи буде подано до суду найближчим часом.

    Предметом позову є сюжет проекту «ТСН. Варта» - «Організувати секту в Україні може кожен» (11 грудня 2009 рік). У зверненні, яке надійшло в редакцію ТК, «Блага вість» наголошує на тому, що в матеріалі каналу міститься низка, на думку організації, неправдивих тверджень. Зокрема вона звертає увагу на те, що сюжет починається з інтерв'ю з жінкою, яка в титрах позначена як «Надія, колишня парафіянка церкви "Блага вість" у Дніпропетровську».

    «Такої людини у нашій церкві ніколи не було, ми її ніколи не бачили. Там йшлося про "Благу вість" у Дніпропетровську, але ми єдині офіційно зареєстровані й інших церков з такою ж назвою тут немає», - зазначив пан Іванов.

    Окрім цього представники організації звертають увагу на те, що в сюжеті подані коментарі та відео, які не мають ніякого стосунку до протестантських церков: свічки пахощі, ікони.

    Також, згідно із зверненням, в сюжеті немає жодного кадру із служінь «Благої вісті», жодної прямої мови представника цієї церкви або інших церков, згаданих в сюжеті, а твердження кореспондента щодо того, що керівництво церкви відмовилося виступити перед камерою не відповідає дійсності. «Ні до пастора, ні до інших керівників дніпропетровської "Благої вісті" такої пропозиції від каналу "1+1" не надходило», - стверджують представники церкви.

    Тому Володимир Іванов вважає, що прихожани «Благої вісті» були ображені та принижені цією інформацією і відстоюватимуть своє право у суді.

    Також організація звернулась з листами до генерального директора каналу Олександра Ткаченка, шеф-редактора ТСН Максима Шиленка, президента Віктора Ющенка та лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

    ТК звернулась за коментарями до телеканалу «1+1». Однак у прес-службі запевнили, що такі листи до керівництва не надходили, відтак канал не коментуватиме цю ситуацію.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.