Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада просить ICTV, НТКУ, 5 канал і ОДТРК пояснити правомірність трансляції «Кращого кандидата»


    25 января 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 22 січня надіслала до Центральної виборчої комісії результати моніторингу телерадіокомпаній щодо дотримання ними законодавства про вибори в останній тиждень агітації з 11 по 17 січня.

    Нацрада зафіксувала 15 січня о 21:30 одночасну трансляцію (ретрансляцію) програми «Кращий кандидат» та фільму «Я вірю в Україну!» Юлії Тимошенко" в ефірі Національної телекомпанії України, 5-го каналу, ICTV, Житомирської ОДТРК, Херсонської ОДТРК та КДР ТРК. Трансляцію цієї програми також зафіксовано в цей день з 23:00 до 23:30, в ефірі Кіровоградської ОДТРК. Національна рада звернулась до них з проханням пояснити правомірність поширення матеріалів, які мають ознаки політичної агітації.

    Нагадаємо, як пояснив ТК 15 січня заступник голови Державного комітету телебачення та радіомовлення Микола Білоус, ішлося про передвиборну агітацію, за яку кандидат в президенти Тимошенко заплатила з виборчого фонду. Кошти були закумульовані на рахунку КДР ТРК, яка має ліцензійну угоду з ICTV з правом передачі сигналу третім особам (ОДТРК), а між КДР ТРК та обласними є угоди на трансляцію в рамках обмінних програм. Сумарна вартість 1 год 15 хв трансляції на ОДТРК становила 704 тис. гривень.

    14 січня до Національної ради надійшло звернення довіреної особи одного з кандидатів про відмову Луганської ОДТРК розміщувати агітаційний відеоматеріал на підтримку претендента. Як пояснили представники ОДТРК, на них чиниться тиск певною політичною силою. Крім цього, Нацрада поінформувала ЦВК про інциденти з тиском на телерадіокомпанії на Чернігівщині.

    18 січня до Національної ради надійшло звернення народного депутата Павла Бурлакова (фракція Партії регіонів) про поширення 11 січня в ефірі радіостанції ЗАТ «Наше радіо» інформації про громадську думку. Також оголошення результатів опитування громадської думки в заборонений законодавством час зафіксовано в ефірі телеканалу «Інтер».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.