Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Президент підпише указ по цифрі після ще одного засідання робочої групи


    19 января 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Президент Віктор Ющенко підпише указ про створення системи суспільного телебачення і радіомовлення та впровадження цифрового телерадіомовлення в Україні відразу після засідання робочої групи, яке планується провести з 20 до 22 січня. Про це ТК повідомила керівник головної служби інформаційної політики Секретаріату Президента Лариса Мудрак.

    «Робоча група повинна зняти всі останні питання і запропонувати остаточний варіант документу», - сказала пані Мудрак.

    Нагадаємо, що засідання Ради національної безпеки і оборони щодо впровадження суспільного мовлення та переходу на цифру відбулося 11 вересня 2009.

    Як повідомляла ТК, рішення РНБОУ щодо впровадження «цифри» доопрацьовувала робоча група, до якої ввійшли представники РНБОУ, Мінтрансзв'язку, частотних органів, Концерну РРТ, громадських організацій, Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Планувалося, що робоча група повинна була напрацювати матеріали протягом місяця, після чого й мав з'явитися указ президента.

    Нагадаємо, ТК публікувала отриманий з власних джерел проект рішення РНБО «Про концепцію створення системи суспільного телебачення і радіомовлення та хід впровадження цифрового телерадіомовлення в Україні», який був підтриманий всіма учасниками робочої групи; а також коментар заступника голови РНБОУ Степана Гавриша щодо достеменності опублікованого ТК документу і затримки з офіційною публікацією президентського указу.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.