Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ЦВК винесла попередження Ющенку за використання державного телебачення


    10 января 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Центральна виборча комісія винесла попередження Президенту України Віктору ЮЩЕНКУ за використання ефірного часу державного телебачення під час його робочих поїздок у регіони України для агітації як кандидата у Президенти.

    Як передає кореспондент УНІАН, таке рішення було прийнято на сьогоднішньому засіданні Центрвиборчкому. “За” проголосували 13 членів комісії з 14 присутніх.

    Зокрема, ЦВК наголосив, що В.ЮЩЕНКО використовував ефір Першого національного телеканалу для висвітлення його робочих поїздок як Президента України. Але під час цих ефірів мала місце його агітація як кандидата у президенти України, а також агітація проти інших кандидатів.

    Крім того, Центрвиборчком наголошує, що замовлення ефірів В.ЮЩЕНКА на Першому національному телеканалі здійснювали працівники Секретаріату Президента.

    Також ЦВК вважає, що В.ЮЩЕНКО використовував наради під час своїх поїздок у регіони для агітації за себе як кандидата у Президенти.

    “За повідомленням Національної телекомпанії України, замовлень на розміщення агітаційних матеріалів до НТКУ не надходило. Натомість звернення до НТКУ щодо трансляцій матеріалів, які містять передвиборчу агітацію кандидата на пост Президента ЮЩЕНКА Віктора Андрійовича для трансляцій дій чинного президента України щодо висвітлення його робочих поїздок здійснювалися посадовими особами Секретаріату Глави держави”, - сказала член ЦВК Жанна УСЕНКО-ЧОРНА.


    Источник: УНИАН
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.