Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Варламов не проти показувати «Дом-2» після 23.00


    24 декабря 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі порадила керівництву телеканалу ТЕТ вирішити шляхом саморегуляції питання щодо часу трансляції програми «Дом-2». Про це йшлося на черговому засіданні НЕК 23 грудня.

    Комісія отримала багато звернень і від народних депутатів, і громадських організацій, які просили дати експертний висновок щодо цієї програми. Переглянувши епізоди програми, яка була в ефірі у вересні, і побачивши на екрані бійку між хлопцем і дівчиною, брутальну лайку тощо, вони рекомендували перенести її після 23-ї години. Але вислухавши представника ТЕТу - виконуючого обов'язки голови правління Максима Варламова - вирішили дати можливість каналу самостійно виправити цю ситуацію.

    Максим Варламов зазначив, що НЕК декілька років тому вже розглядала питання щодо програми «Дом-2», яка вже чотири роки в ефірі. «Я сам не є прихильником цієї програми, і як глядач за перенесення її на пізніший час», - сказав Варламов. Він також запропонував залучити експертну комісію з Мінкульту до визначення категорії реаліті-шоу. На його думку, якби ця комісія від початку кваліфікувала «Дом-2» як програму, яку не можна дивитися дітям, то її показували б після 23-ї.

    Щодо можливостей комісії Мінкульту кваліфікувати телепрограми засумнівався голова НЕК Василь Костицький. «Наша комісія також не може наперед проглядати телепрограми і давати експертні висновки, бо тоді це розцінять як цензуру. Тому я пропоную рекомендувати телеканалу зважити на претензії і шляхом саморегуляції врегулювати це питання», - сказав Костицький.

    Також комісія, реагуючи на звернення депутатів, провела дослідження двох відеофільмів «Распутство в мире моды» і «Шлендры открывают сезон». Членам комісії показали епізоди одного з них, на яких оголені чоловік і жінка займалися статевим актом. Експерти визнали його еротичним, і члени НЕК вирішили, що він має розповсюджуватися тільки в обмежених місцях, приміром у секс-шопах, та мати більш стриману упаковку. Другий фільм відправлено на додаткову експертизу (до сексопатологів, науково-дослідні інститути), і буде розглянутий у січні.

    Також НЕК визнала публікації журналу «Потребитель + власть» такими, що мають ознаки наруги над державною символікою.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.