Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Програми АТВ та Нового каналу стали предметом дослідження НЕК


    24 декабря 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Моральна комісія 23 грудня на черговому засіданні відреагувала на звернення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення і розглянула програми телеканалу АТВ.

    Загалом Нацрада надіслала НЕК 19 файлів з епізодами програм «Ответы на вопросы», «Актуальна розмова» і «Правда», але експерти змогли відкрити тільки два з них (ефіри від 2007-го року). Проглянувши їх, члени комісії зробили висновок, що і програма, і її автор Григорій Кваснюк розпалюють міжнаціональну ворожнечу.

    Від телеканалу АТВ виступив генеральний директор Олександр Філіпов, який засумнівався в автентичності цих епізодів і додав, що справа щодо цих програм наразі перебуває в суді. «Ми не чекали три роки, а займалися саморегуляцією, і багато питань, щодо яких чули докори, виправили», - сказав гендиректор.

    Члени НЕК вирішили дочекатися лінгвістичної експертизи харківських експертів, вивчити решту епізодів, які повторно надасть Нацрада, і розглянути це питання повторно у січні.

    Так само перенесено питання телесеріалу «Щасливі разом», який іде на Новому каналі. Телесеріал також потребує додаткових експертиз. А от інша програма Нового «Аналіз крові», а точніше один її випуск, експертами визнано таким, що містить елементи еротики. Тому вони запропонували її показувати з 24-ї години до 6-ї ранку.

    «Елементом еротики» виявився кількасекундний епізод фотографії оголеної артистки. Член комісії академік Геннадій Книшов взагалі не побачив нічого поганого в цьому епізоді. «Це ж не статевий акт, а просто фото красивої жінки. Нехай діти звикають до красивого», - сказав він.

    Юрист телеканалу Катерина Мороз також вважає, що програма не містить елементів еротики. «За одним епізодом не можна характеризувати всю програму. Над нею працюють редактори, вони знають, чого робити не можна», - сказала юрист.

    За словами Василя Костицького, НЕК невдовзі планує провести зустріч з менеджерами телеканалів, які підписали у березні 2009-го хартію про моральність на предмет виконання ними своїх зобов'язань.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.