Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Олексій Казанцев залишив StarLightSales і працюватиме на «ТВ Центр»


    23 декабря 2009 | Телевидение / На украинском языке / Россия | Добавил: Ольга Кравцова
    Сейлз-хаус StarLightSales залишив заступник директора Олексій Казанцев. Про це повідомляє газета «Коммерсантъ-Украина».

    Згідно підписаного ним трудового договору, пан Казанцев займатиметься рекламними продажами на російському каналі «ТВ Центр».

    «Так склалися сімейні обставини, що мені потрібно повернутися до Москви. Водночас з'явилися відповідні пропозиції. Тому я попросив Андрія Партику відпустити мене», - пояснив Олексій у коментарі ТК.

    За інформацією «Коммерсанта», рішення пана Казанцева може бути пов'язано з недавніми законодавчими змінами російського ринку, що відкривають більше можливостей для зростання обсягу рекламних продажів. Днями російська Держдума прийняла поправки до закону «Про рекламу», заборонивши великим телеканалам укладати договори про продаж реклами з компаніями, чия частка перевищує 35% ТБ-бюджетів за останні два роки. Це звужує поле активності для найбільшого продавця російського ринку, «Відео Інтернешнл», яка нині становить понад 60%.

    Рішення про те, хто замінить Казанцева, у сейлз-хаусі ще не прийняли. «Коммерсантъ» прогнозує, що його звільнення може позначитися на ринковій стратегії StarLightSales, адже він був однією з ключових фігур у компанії.

    Олексій Казанцев народився в Росії. 2001 року розпочав роботу в дослідницькій компанії Comcon. 2003 року перейшов до «ТВ Медиа» а через два роки залишив компанію на посаді заступника гендиректора по маркетингу. Тоді ж переїхав до України, де працював директором з маркетингу сейлз-хаусу «Пріоритет» (розміщував рекламу на телеканалі «Студія 1+1"»). А 2008 року, після того як власник каналу - компанія Central European Media Enterprises - розірвав угоди з будинком продажів, перейшов на роботу в StarLightSales.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.