Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Еру» відключили в Сумах


    21 декабря 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    У Сумах у грудні кабельні оператори призупинили ретрансляцію програм ТРК «Ера», повідомляє міжрегіональне інформаційне агентство Схід.net. Народний депутат, заступник голови комітету з питань свободи слова та інформації Олександр Голуб (КПУ), вважає, що до цього причетний міський голова Геннадій Мінаєв. Про це він сказав у коментарі «Телекритиці», а також зазначив у депутатському зверненні, яке він направив прокурору області, начальнику обласного управління СБУ, міському голові та голові облдержадміністрації.

    Зокрема у зверненні йдеться, що в «відповідно до звернень громадян та співробітників телекомпанії "Ера" Сумська філія ДП "Український державний центр радіочастот" виконала перевірку щодо якості ретрансляції програм ТОВ ТРК "Ера" за вказаними вулицями, і виявив що ПКП ТРК "Інтер Телеком" 4 грудня 2009 р. у проміжок з 06:00 до 09:00 години не здійснював ретрансляцію програм ТРК "Ера", це порушення тривало до 7 грудня 2009 р.».

    «Крім того, до мене звернувся творчий колектив ТРК "Ера", який знімав сюжети щодо діяльності місцевої влади та можливих фактів порушення законодавства України у цій сфері», - пише Олександр Голуб. - Дії оператора кабельної мережі по відключенню ТРК"Ера", за інформацією, що потребує перевірки, здійснювались під тиском посадових осіб міської ради та голови м. Суми Мінаєва Г.М. Такі дії Сумської міської влади є вмотивованими та підтверджуються заявами Сумського міського голови Г.М. Мінаєва, що паплюжать репутацію ТОВ ТРК "Ера" та ТОВ "Радіо Ера-FМ", ставлять під сумнів незалежність та право знімальних груп на власний погляд та виконання основної функції журналіста - інформування суспільства».

    Народний депутат вважає за необхідне попередити про персональну відповідальність за будь-які спроби тиску на журналістські колективи, намагання втручатись у діяльність ЗМІ під надуманими приводами та створення перешкод у забезпеченні конституційних прав громадян на інформацію.

    Прес-секретар Сумського міського голови Ірина Діденко спростувала всі звинувачення у причетності Геннадія Мінаєва до припинення ретрансляції ТРК «Ери». «Як може міський голова втручатися в діяльність комерційних структур? Ці звинувачення - повна нісенітниця», - сказала вона.

    У прес-службі телеканалу «Ера» ТК повідомили, що у них заключено угоди з кабельними операторами Сум, і ТРК «Ера» свої обов'язки сумлінно виконує. Чому не було декілька днів ретрансляції їхніх програм у Сумах, їм поки що невідомо.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.