Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Воля» вимагає вибачень від АМКУ


    19 декабря 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Антимонопольний комітет України має припинити поширювати в мас-медіа хибні відомості про те, що компанія «Воля» нібито «замовляє» ЗМІ статті, спрямовані проти АМКУ, та публічно вибачитися перед компанією. Про це ідеться в офіційному листі «Волі» до комітету.

    «Останні заяви АМКУ, в яких провокується дискусія щодо якихось замовних матеріалів, які начебто ініційовано компанією "Воля", завдають серйозної шкоди репутації як компанії "Воля", так і самого АМКУ, оскільки законом заборонено поширювати відомості, що не відповідають дійсності і не підкріплюються чіткими документальними доказами. Водночас підривається довіра до однієї з найбільших телекомунікаційних компаній України, інвесторами якої є шановані у світі міжнародні організації», - ідеться в документі, з текстом якого можна ознайомитися тут.

    Нагадаємо, на брифінгу 14 грудня в. о. голови АМКУ Олександр Мельниченко заявив, що підозрює компанію «Воля» в замовленні пресових матеріалів, спрямованих проти АМКУ. Пізніше прес-служба АМКУ розповсюдила прес-реліз, в якому навела перелік статей з ознаками замовності. Організатором публікацій АМКУ знову назвав компанію «Воля», однак жодного доказу щодо причетності «Волі» до цих публікацій наведено не було.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.