Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ICTV створить шоу за форматом Hole in the Wall


    17 декабря 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Наступного року канал ICTV запустить українську версію формату Fremantle Media Ltd. Hole in the Wall («Дірка в стіні»). Про це повідомляють джерела ТК.

    Як писала ТК, цей формат ще в 2007 році придбала «Студія Пілот», тому, ймовірно, саме цей продакшн і вироблятиме проект для ICTV. Оригінальне шоу було створене в Японії, зараз у багатьох країнах світу транслюються його локальні версії (у Росії на «Первом канале» вже вийшло два сезони під назвою «Стінка на стінку»).

    ICTV створить шоу за форматом Hole in the Wall


    Також на ICTV вийде документальна драма «По закону», яку на замовлення каналу знімає Film.uа. Це історія про роботу трьох слідчих. За інформацією джерел ТК, на каналі впевнені, що цей серіал стане кращим за «Міс Марпл» та «Кулагін і партнери».

    Ще один цікавий проект ICTV планує запустити у вересні 2010 року: ситком «Таксі». Нагадаємо, на каналі вже є успішний досвід виробництва ситкому за міжнародним форматом - «Леся та Рома».

    Окрім цього канал запланував зйомку 5 художніх екшенів про війну за участю таких зірок, як Кирило Плетнєв, Михайло Євланов, Олексій Бардуков, Іван Кокорін, Олексій Чадов, Анатолій Пашинін та інші.

    У прес-службі ICTV зазначили, що поки канал не коментує питання щодо нових проектів.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.