Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Ющенко питає, чому українське ТВ стає таким «жовтим»


14 декабря 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
Президент України Віктор ЮЩЕНКО звинувачує Національну раду з питань телебачення і радіомовлення у недостатньому контролі за дотриманням законодавства про телерадіомовлення, зокрема, у сфері дотримання мовного режиму телетрансляцій.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час наради з керівниками обласних державних телерадіокомпаній.

Президент висловив своє незадоволення діяльністю українських телекомпаній. «Що нам заважає мати національний інформаційний простір? Чому нам байдуже, що відбувається в країні? Чому так переповнені «жовті» тематики?» - запитав Президент.

На його думку, Україна має необхідні законодавчі норми для ведення достойної національної політики у сфері телерадіомовлення.

В.ЮЩЕНКО висловив також обурення недотриманням деякими телеканалами законодавства у сфері мови телетрансляції. «Чому коли порушується ліцензія… це ЗМІ не викидається з національного простору?» - запитув В.ЮЩЕНКО. Він розкритикував пасивну позицію Нацради у цьому питанні.

«Доки Нацрада буде такою беззубою? Коли вона стане українською?» - обурений Президент

Источник: Медиа Бизнес
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.