Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ТВі і «Мандрівник» з МХ-4 переоформили структуру власності


    13 декабря 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада на засіданні 9 грудня переоформила ліцензію ТОВ «Телерадіосвіт» (логотип - ТВі) у зв'язку зі зміною власників.

    Замість київського ТОВ «Інтерпрофіт», яке володіло 92,6%, одним із засновників стала офшорна компанія «Сераджилл Холдінгз Лтд», Кіпр. 7,4% телеканалу продовжують належати київському ТОВ «Міжнародна медіа компанія».

    Це вже друга зміна структури власності ТВі за останні півтора місяці. До жовтня 2009 року 100% телеканалу належали «Міжнародній медіа компанії». 21 жовтня 2009 року Нацрада зафіксувала появу у складі засновників ТОВ «Інтерпрофіт», яке нині вийшло зі складу засновників компанії.

    Також Національна рада переоформила ліцензію ТОВ «Ді.Ком» (логотип - «Мандрівник») у зв'язку зі зміною власників і директора компанії.

    Нагадаємо, що «Ді.Ком» переміг у конкурсі Національної ради у 2008 році на місце в цифровому мультиплексі МХ-4 як пізнавальний канал «Мандрівник». Олег Черниш, який нині перестав бути співвласником і директором компанії, був також директором з розвитку компанії «Українська цифрова телемережа» - провайдера МХ-4. Іще у 2008 році він залишив УЦТМ і став керівником департаменту розвитку мережі мовлення групи «1+1». У березні 2009 року змінили засновників 7 компаній з МХ-4, крім «Ді.Ком», УНІАН-ТБ і «Телеодин».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.