Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Сума нового позову «НТВ-Україна» проти «Норма-центр» зменшена до 15 млн гривень


    11 декабря 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Російська компанія «НТВ-Плюс» в особі свого українського представника «Нові телевізійні технології» (НТТ) вимагає від миколаївського кабельного оператора «Норма-центр» близько 15 млн гривень компенсації збитків, завданих порушенням авторських і суміжних прав. Про це йдеться в судовому позові, поданому 10 грудня до Господарського суду Миколаївської області, копія якого надана позивачем «Телекритиці».

    У позові зазначається, що «Норма-центр» без дозволу протягом 42 місяців розповсюджувала у своїй мережі телеканали пакету «VIP-кіно» («Премьера», «Киноклуб», «Кинохит»), власником прав на які є «НТВ-Плюс», а в Україні - ТОВ «Рекламна телевізійна група» (РТГ). РТГ залучена у справі як третя особа (компанії НТТ, РТГ, а також «Нова телевізійна група» - НТГ - входять до групи компаній «НТВ-Україна»).

    Також третьою особою залучена науково-виробнича фірма «Безпека-плюс», яка на підставі угоди з РТГ відстежує факти порушень її прав. Зокрема «Безпека-плюс» спільно зі співробітниками УСБУ в Миколаївській області проводила моніторинги телерадіопрограм, а згодом звернулася до УСБУ із заявою про порушення кримінальної справи щодо незаконної трансляції телепрограм «НТВ-Плюс» у мережі «Норма-центр». І, як уже повідомляла ТК, кримінальну справу було порушено.

    Нагадаємо, «НТВ-Україна» вже позивалася проти «Норма-центр» і вимагала 19 млн гривень відшкодування за канали «НТВ-мир», «Ностальгія», «Настоящее смешное телевидение», ТНТ, а також «Премьера», «Киноклуб», «Кинохит». Але згодом компанія відкликала позов, щоб підготувати новий уточнений.

    Зменшення кількості каналів в повторному позові та суми відшкодування президент групи компаній «НТВ-Україна» Ігор Давиденко пояснив координацією з кримінальною справою, якою займається СБУ. «СБУ веде слідчі дії по каналами, які заявлялися в першому позові, крім VIP-пакету. Ми ж захищаємо права на цей пакет через господарський суд. Відповідно, ми зменшили суму позову. І вирішили, що нехай СБУ доводить по каналам, які завела в кримінальну справу, а ми будемо доводити по своїм», - прокоментував він.

    Головний редактор «Норма-центр» Віктор Голошейкін сказав ТК, що про позови компанії «Нові телевізійні технології» миколаївський кабельний оператор дізнається або з «Телекритики», або інформація до них доходить у вигляді чуток. За його словами, поки що жодного позову «Норма-центр» не отримувала, а щойно отримає - тоді й коментуватиме.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.