Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Воля» піднімає тарифи на великі пакети цифрового телебачення


    8 декабря 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    З 1 січня 2010 року компанія «Воля» змінює тарифи на пакети цифрового телебачення. Як пояснили ТК у компанії, ціна на 2010 рік змінюється лише для тих пакетів, у які, згідно з результатами опитувань абонентів, додавалися і будуть найближчим часом додані декілька нових каналів.

    Загалом ціна зміниться в середньому на 2 - 8 гривень залежно від плану передплати, що пов'язано зі зростанням ліцензійних відрахувань правовласникам.

    Так ціна базового пакету «Україна і світ» зросте із 42 до 45 гривень на місяць, розширеного «Всесвіт» - із 69 до 77 грн/місяць, додаткових пакетів «Кіно» - з 30 до 35 грн/місяць і «Планета знань» - з 20 до 23 грн/місяць.

    Водночас ціна цифрового пакету «Україна» знизиться з 24 до 23 грн/місяць для одного телевізора, з 33 до 30,90 грн/місяць для двох та із 42 до 39 грн/місяць - для трьох телевізорів, а ціна аналогового пакету «Україна» зменшиться з 32,90 до 30,90 грн/місяць. При цьому «Воля» зберігає спеціальний тариф для соціально незахищених категорій вартістю 12 грн/місяць.

    «З листопада нові канали, що були доступні в тестовому режимі всім передплатникам цифрових пакетів, розширили наповнення відповідних пакетів. Крім цього, ще два нових канали сімейства Discovery доповнять пакети із січня. Оскільки вартість ліцензійних відрахувань зростає в середньому на 1 грн за канал, вартість пакетів з 1 січня 2010 року буде скоригована на відповідну суму. Компанія планує зберегти вартість пакетів без змін протягом всього 2010 року, поступово розширюючи їхнє наповнення», - пояснили зміни в компанії.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.