Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Захоплено Львівську ОДТРК


    21 ноября 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Ярослав Климович, генеральний директор ЛОДТРК, заявляє про грубий шантаж з боку Петра Димінського

    ЛОДТРК працює на 12 каналі спільно з «Львів-ТБ» і ТРК «Міст». За словами Ярослава Климовича, генерального директора ЛОДТРК, апаратну захопили представники ТРК «Міст», причина - примусити його підписати сітку мовлення, за якою телекомпанія «Міст» мовила б у прайм-тайм, в ті години, коли виходять програми Львівської телекомпанії.

    Тимчасом на супутниковому телеканалі «УТ-Захід» вийшов в ефір запис, на якому Ярослав Климович начебто домовляється з Петром Димінським, почесним президентом футбольного клубу «Карпати», з яким пов'язують телекомпанію «Міст». У сюжеті ідеться про суборенду прайму, при цьому озвучуються певні суми.

    Ситуацію у Львові коментує Ярослав Климович:

    - Сьогодні о 18.30 сталася надзвичайна ситуація - охоронці ТРК «Міст» увірвалися у центральну апаратну, де ми працюємо спільно, і заявили, що з 19.00 вони не дадуть вийти в ефір Львівській телерадіокомпанії. Нападники закрили в апаратній трьох наших працівників - випускового редактора і двох інженерів. Дізнавшись про це, я повернувся до телерадіокомпанії. Коли наша охорона попросила нападників вийти з приміщення, вони створили штовханину. На місце прибули представники правоохоронних органів, які зараз розбираються в цій ситуації. Тимчасом ми викликали наших інженерів, щоб протягом ночі перекомутувати ефірну апаратну і перейти працювати в аналоговому режимі в нашій старій апаратній. Проте інша сторона конфлікту не дає нам доступу до кабелів. Представники правоохоронних органів безпорадні.

    - Яка причина конфлікту?

    - Це трапилося тому, що засновник каналу «Міст-ТБ», почесний президент клубу «Карпати Львів» Петро Димінський виставив мені такі умови - щоб я віддав студію з усією технікою для їхньої роботи. А також віддав ефірний час - весь прайм-тайм, де працює Львівська телерадіокомпанія, телерадіокомпанії «Міст». Я вважаю ці умови незаконними, і сказав, що не підпишу їх. Папері мені принесли вчора - а сьогодні вони зробили цю провокацію.

    - Ви сказали про захоплення людей. Чи їх і далі утримують?

    - Ні. Людей звільнено. Представники СБУ заявили, що утримання людей загрожує кримінальною відповідальністю, і тоді людей було звільнено. По часу це утримання тривало хвилин 30.

    - Яка ситуація зараз?

    - Мовлення не припинялося. Але до ранку ми повинні перекомутуватися і налагодити роботу нашої апаратної.

    - Кажуть в ефір вийшов компрометуючий вас сюжет, як ви прокоментуєте його появу?

    - Виявляється, пан Димінський поставив у себе в кабінеті камеру. Він записав переговори, які велися по формуванню спільної сітки мовлення. А далі змонтував фрагменти цих переговорів з іншими фрагментами. Це спроба нас залякати. Я чітко сказав: попри будь-який компромат я не буду підписувати будь-яких речей, які шкодять інтересам телерадіокомпанії.

    - Начебто в ефірі було озвучено суми фінансових домовленостей між вами та паном Димінським...

    - Між мною і паном Димінським ніколи не було ніяких фінансових відносин.

    ТК поки не вдалося зв'язатися з ТРК «Міст» ічи безпосередньо з паном Димінським. Представники Галицького районного відділення міліції Львова, які перебувають на місці події, від коментарів відмовилися.

    Редакція завжди готова надати можливість висловитися усім сторонам конфлікту.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.