Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Запуск Каналу територіальних громад перенесено


    14 ноября 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Заплановане на 9 листопада повноцінне мовлення Каналу територіальних громад відкладається на декілька тижнів. Про це ТК дізналася у першого заступника - виконуючого обов'язки голови Держкомтелерадіо Олега Наливайка.

    «Наразі дуже ретельно узгоджується сітка мовлення. Ми провели бесіди з кожним генеральним директором ОДТРК, шукаємо компроміс, яким чином це краще зробити. Головне, щоб в регіонах не було ніяких зауважень щодо порушень інтересів громади. Хочемо зробити таку сітку мовлення, під якою підпишуться всі. Спеціальної структури КТГ поки що створено не буде, все відбуватиметься на рівні тих можливостей, які є на сьогодні», - сказав пан Наливайко.

    За словами Олега Наливайка, як перший крок до ідеї КТГ Держкомтелерадіо видало наказ про проведення телемостів між різними регіонами.

    Директор департаменту телебачення і радіомовлення Сергій Абрамов розповів «Телекритиці», що наразі триває робота над концепцією щотижневої програми спільного виробництва, яка має бути розроблена до 15 листопада.

    Наказ про проведення телемостів між регіонами має на меті об'єднання спільних зусиль обласних ДТРК для розроблення концепції по проведенню тематичних телемостів, пояснив ТК генеральний директор КДР ТРК Віктор Пасак.

    «Це мають бути регулярні щотижневі телемости. Зауважу, що телемости ми робили й до цього наказу. Минулого тижня в один день ми провели декілька телемостів», - зазначив Віктор Пасак.

    На його думку, важливо, щоб такі телемости відбувалися не час від часу, а щотижня в один і той самий час, щоб глядач знав і чекав на цю програму. Поки що планується, що телемости проходитимуть або щочетверга, або щоп'ятниці з 19.20 до 20.00.

    Крім того, Віктор Пасак повідомив, що з минулого тижня КДР ТРК працює за новою сіткою мовлення, згідно з якою тривалість 30-хвилинної програми «Час країни» скоротився до 15 хвилин. Це пов'язано з планами запуску о 20.45 вечірньої казки.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.