Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Діяльність експертної ради має бути легалізована


    11 ноября 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Евгений Ленов
    11 листопада ц. р. Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення, що стосуються участі Національної ради у виборчому процесі 2009 – 2010 років.

    З метою підготовки проекту Звіту Національної ради про дотримання телерадіоорганізаціями визначеного законодавством порядку мовлення під час проведення виборчої кампанії з чергових виборів Президента України у 2009-2010 роках Національна рада ухвалила рішення створити робочу групу, до складу якої увійшли фахівці Національної ради. Очолив робочу групу заступник голови Національної ради Юрій Плаксюк.

    Серед інших питань, розглянутих на засіданні, ухвалено рішення про ініціювання створення експертної ради з питань діяльності телерадіоорганізацій під час виборів як консультативно-дорадчого органу, що співпрацює під час виборчої кампанії з Національною радою та Центральною виборчою комісією.

    Національна рада звертається до громадських організацій та установ, пов’язаних з діяльністю засобів масової інформації, з пропозицією до 16 листопада внести кандидатури до складу експертної ради.

    На брифінгу, що відбувся після засідання Національної ради, перший заступник голови Національної ради Андрій Мирошніченко прокоментував це рішення. Він зазначив, що такі експертні ради вже традиційно працюють під час виборчих кампаній. Цього року Національна рада також підтримує ідею створення експертної ради, до якої мають увійти незалежні фахівці медійної галузі.

    Мирошніченко зазначив, що він позитивно ставиться до будь-якої ініціативи громадськості і не сумнівається в тому, що діяльність експертної ради є дуже важливою, що до її висновків прислухатимуться і Національна рада, і ЦВК, і громадськість, і телеканали. „Але для того, щоб експертна рада легітимізувала свою діяльність, має бути дотримана певна процедура, – наголосив він. – Остаточний склад експертної ради повинні затвердити Національна рада і ЦВК”.

    Источник: Пресс-служба НацРади з Питань Телебачення і Радіомовлення
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.