Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Ведучий Олексій Гнилуша залишає ICTV заради Китаю


    10 ноября 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    15 листопада ведучий ранкового і денного випусків програми «Факти» Олексій Гнилуша залишає телеканал ICTV. Про це повідомляє прес-служба каналу.

    Незабаром ICTV представить нового ведучого ранкового і денного випуску новин. Зі слів Олени Фроляк, головного редактора інформаційної служби каналу заміну Гнилуші підшукають всередині колективу. Олексій Гнилуша був обличчям каналу впродовж 10 років.

    «Я до останнього не розкривав причини, з якої змушений залишити канал, – каже він. – Вона сімейна: моя майбутня дружина у справах бізнесу переїжджає працювати у Китай. На щастя й мені, вдалося знайти там роботу за фахом – працюватиму в інформаційній службі телеканалу «CCTV Русский».

    У розмові з прес-службою Олексій Гнилуша додав, що не виключає можливості повернення на ICTV.

    «Однак у такому повороті подій є свій плюс, – вважає Олена Фроляк. – В особі Олексія ми отримаємо в Пекіні, власного кореспондента. Китай сьогодні технологічний і промисловий центр планети. Тому, узгодивши по приїзду Олексія всі технічні моменти, ми зможемо отримувати від нього відеоматеріали всіх найпомітніших і важливих подій з країни-авангарду світового прогресу. Якщо Олексій після завершення китайського контракту надумає повернутись до Києва, на ICTV йому завжди будуть раді».


    Источник: Медиа Бизнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.