Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Апеляційний суд задовольнив позов «Віжн ТБ» проти «Поверхность Спорт-ТВ»


    9 ноября 2009 | Телевидение / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Евгений Ленов
    «Віжн ТБ» (ТМ Viasat) відстояла в апеляційному суді право надавати своїм клієнтам доступ до загальнонаціональних українських ефірних телевізійних каналів у повному обсязі. Рішення Київського апеляційного господарського суду на користь «Віжн ТБ» було винесене 27 жовтня 2009 року. Головним аргументом для винесення рішення суду стала відсутність правових підстав для задоволення позовних вимог «Поверхность Спорт-ТВ».

    Відповідно до рішення суду, «Віжн ТБ» з моменту отримання ліцензії № 0183-п Національної ради з питань телебачення та радіомовлення в Україні зобов’язаний надавати доступ своїм клієнтам до ефірних загальнонаціональних каналів у повному обсязі. При цьому «Віжн ТБ» як провайдер послуги не має права втручатися у контент програм, доступ до яких надає своїм клієнтам.

    Суд відхилив вимоги «Поверхность Спорт-ТВ» щодо стягнення компенсації з «Віжн ТБ» за трансляцію програм загальнонаціональних каналів, а також скасував рішення місцевого господарського суду, що було винесене на користь «Поверхность Спорт-ТВ».


    «ВІЖН ТБ» (VIASAT)

    Єдиний ліцензований провайдер платного цифрового супутникового телебачення в Україні, що пропонує послуги під торговою маркою Viasat. Послуга Viasat надається з 1991 року в Швеції, Норвегії, Данії, Фінляндії, Естонії, Латвії та Литві.

    Канали Viasat транслюються в 24 країнах світу. Загальна кількість телеглядачів Viasat у світі становить більш ніж 100 мільйонів людей.

    www.viasat.ua

    Источник: Пресс-служба PRP Ukraine
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.