Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «НТВ-Україна» через суд вимагає в кабельного оператора «Норма-центр» 19 млн гривень


    27 октября 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Компанія «Нова телевізійна група» (група компаній «НТВ-Україна») подала позов проти миколаївського кабельного оператора «Норма-центр» через порушення авторських і суміжних справ і вимагає 19 млн гривень відшкодування матеріальних збитків. Про це ТК повідомив президент групи компаній «НТВ-Україна» Ігор Давиденко.

    «"Норма-центр" незаконно протягом кількох років транслювала канали, права на які належать нам, не сплачуючи за авторські права, але збираючи абонплату зі своїх абонентів», - розповів Давиденко, уточнивши, що йдеться про канали «НТВ-мир», «Ностальгия», «Настоящее смешное телевидение» і ТНТ, а також канали пакету «НТВ-плюс» - «Кинохит», «Кинопремьера» і «Киноклуб».

    За словами Ігоря Давиденка, цю ситуацію відстежила Служба безпеки України, яка порушила кримінальну справу щодо незаконного втручання в телемережі.

    Позов до Господарського суду Миколаївської області компанія подала 2 жовтня. Перше слухання у справі призначене на 27 листопада.

    Нагадаємо, 29 вересня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення відкликала ліцензію «Норма-центр». Тоді регуляторний орган скасував своє рішення від 16.06.2009 № 1101 про видачу ліцензії провайдера програмної послуги ТОВ «МСП ТК "Норма-Центр"» у зв'язку з несплатою ліцензійного збору. Також Нацрада звернулася до правоохоронних органів та Державної податкової адміністрації щодо безліцензійної діяльності компанії.

    Згодом, як повідомило управління СБУ в Миколаївській області, 10 жовтня за матеріалами перевірки головної станції «Норма-центр» порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 361 Кримінального кодексу України («Втручання в роботу електронно-обчислювальних систем»). Адвокат кабельної телекомпанії заявив, що два обшуки СБУ були незаконними, оскільки проводилися з порушеннями. «Норма-центр» заручилася підтримкою народного депутата Геннадія Задирка, який назвав дії щодо провайдера рейдерським захопленням.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.