Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Куй-ТБ» переформатують, але не радикально


    27 октября 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Чоловічий телеканал «Куй-ТБ», запущений восени минулого року, буде переформатовано. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердили генеральний директор СТБ Володимир Бородянський («Куй-ТБ» - проект СТБ) та керівник «Куй-ТБ» Ілля Семенов.

    Окреслити напрям переформатування обидва менеджери поки що відмовляються, але обіцяють зробити це ближче до середини листопада.

    За даними одних джерел ТК, на каналі зміниться програмінг. Зокрема, з'явиться більше серіальних та фільмових лінійок, розрахованих на ширше, універсальніше коло глядачів. При цьому ядром аудиторії залишаться молоді чоловіки. За даними інших джерел, обговорюється версія створення кулінарного каналу на базі власного кулінарного інтернет-проекту СТБ smachno.ua.

    Ілля Семенов не став спростовувати чи підтверджувати жодну з версій, але уточнив, що переорієнтація на радикально іншу цільову аудиторію не планується. Він також додав, що зі змінами погоджується і йти з посади не збирається.

    Восени 2009 року холдинг Віктора Пінчука розглядав подальшу долю телеканалів «Куй-ТБ» та М2. Врешті-решт було вирішено не закривати ці канали, але «Куй-ТБ» - переформатувати.

    Нагадаємо, нещодавно група «Інтер» вирішила переформатувати канал «Мегаспорт» (прес-служба каналу наполягає, що це буде ребрендинг). Зі спортивного він перетвориться на молодіжно-розважальний. Відповідно зміниться й баїнгова аудиторія - з «чоловіків 18+» на «людей 14-49». Продукт спортивної тематики залишиться в обсязі, передбаченому ліцензією.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.