Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Віжн ТБ» відстоюватиме право українців на рівний і безкоштовний доступ до інформації


    22 октября 2009 | Телевидение / Пресс-релизы / Украина / На русском языке | Добавил: Евгений Ленов
    «Віжн ТБ», єдиний ліцензований провайдер платного супутникового телебачення в Україні, що надає послуги під ТМ Viasat, звернувся до Апеляційного суду, де відстоюватиме право українців на рівний та безкоштовний доступ до інформації. Причиною звернення «Віжн ТБ» до Апеляційного суду став судовий розгляд позову «Поверхность ТВ» проти «Віжн ТБ» в суді першої інстанції, що був проведений в односторонньому порядку із недопущенням «Віжн ТБ» до участі в судовому засіданні.

    «Віжн ТБ» надає своїм абонентам безкоштовний доступ до загальнонаціональних українських телевізійних каналів у повному обсязі згідно з умовами ліцензії № 0183-п Національної ради з питань телебачення та радіомовлення в Україні. При цьому «Віжн ТБ» як провайдер послуги не має права втручатися у контент програм, доступ до яких надає своїм абонентам.

    У червні 2009 року «Поверхность ТВ» звернулася до суду з позовом проти «Віжн ТБ», суть якого полягає у незаконності доступу клієнтів «Віжн ТБ» до перегляду деяких спортивних програм на загальнонаціональних українських каналах.

    В ході засідання суду 7 вересня 2009 року за позовом «Поверхность ТВ» позиція компанії «Віжн ТБ» не була розглянута, оскільки представника «Віжн ТБ» не допустили до участі в судовому засіданні.

    Тому «Віжн ТБ» звернулася до Апеляційного суду з опротестуванням рішення суду першої інстанції і наразі очікує призначення чергової дати слухань.

    Оксана Ферчук, генеральний директор «Віжн ТБ»: «Судовий процес повинен підтвердити наше право та право інших провайдерів платного телебачення надавати клієнтам доступ до загальнонаціональних каналів безкоштовно і в повному обсязі. В даному судовому процесі ми відстоюємо не лише інтереси категорії платного телебачення, але і конституційне право українців на рівний та безкоштовний доступ до інформації.

    Ми очікуємо позитивного вирішення цього спору, оскільки наша позиція базується на умовах ліцензії та договорів із загальнонаціональними телеканалами, які передбачають безперебійний доступ до всіх програм цих каналів.

    У разі прийняття негативного рішення Україна втратить багатомільйонні іноземні інвестиції, а українські телеглядачі – доступ до якісних програм світового рівня.

    Ситуація, що склалася, - прояв некоректної конкурентної боротьби».


    «ВІЖН ТБ» (VIASAT)

    Єдиний ліцензований провайдер платного цифрового супутникового телебачення в Україні, що пропонує послуги під торговою маркою Viasat. Послуга Viasat надається з 1991 року в Швеції, Норвегії, Данії, Фінляндії, Естонії, Латвії та Литві.

    Канали Viasat транслюються в 24 країнах світу. Загальна кількість телеглядачів Viasat у світі становить більш ніж 100 мільйонів людей.

    www.viasat.ua

    Источник: Пресс-служба PRP Ukraine
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.