Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Казахські кабельники відмовилися транслювати фільм «Борат»


18 октября 2009 | Телевидение / ex-СССР / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
Оператори кабельного телебачення, що транслюють російський канал MTV, відмовилися показувати в ефірі фільм «Борат: культурні дослідження Америки на благо славного народу Казахстану».

Телекомпанії, серед яких - алматинські «Алма-ТБ», Digital TV та ICON, почали показувати музичні відеокліпи чи взагалі вимкнули сигнал у суботу о 23.50 за місцевим часом, коли на російському MTV почався прем'єрний показ картини.

Як повідомляється, раніше офіційний представник казахського МЗС Єржан Ашикбеков заявляв, що влада країни абсолютно спокійно ставиться до показу фільму на російському каналі, як і до його трансляції в Казахстані. «Ми не вважаємо, що цей фільм якоюсь мірою стосується Казахстану. Це, безумовно, радше сатира стосовно реалій американського суспільства, того розуміння й бачення, які там мають місце», - заявляв чиновник.

Фільм британського коміка Саші Барона Коена «Борат», що вийшов 2006 року і був присвячений пригодам вигаданого казахстанського журналіста, а також жарти, що супроводжували його, спочатку викликали вкрай негативну реакцію казахської влади. Але згодом вони визнали, що картина зробила республіці непогану рекламу. Після виходу стрічки, що зібрала солідну касу по всьому світові, потік туристів у Казахстан збільшився у п'ять разів.

Источник: Телекритика
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.