Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Інтер» придбав на MIPCOM формат The Biggest Loser


    15 октября 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Телеканал «Інтер» придбав на формат The Biggest Loser компанії Reveille. У цьому проекті учасники втрачатимуть вагу на очах у телеглядачів. Про це повідомляє Media Business Reports. Така угода за інформацією видання була укладена на каннському телеринку MIPCOM'2009.

    Також МBR заперечив власну інформацію про купівлю Новим каналом японського шоу «Маскарад». Як пояснює МBR, «несподівано з'явилось декілька покупців з України», тому формат лишився непроданим, а торги тривають.

    Окрім цього під час канського телеринку Film.ua презентував перші серії своїх нових продукті для СТБ та ICTV. Як вже повідомляла ТК, для СТБ компанія зніматиме серіал-докудраму про екстрасенсів - «Містичні історії», а для ICTV - детективне реаліті-шоу за німецьким форматом «По закону». Окрім українських каналів-замовників цього продукту Film.ua демонструвала їх і російським колегам з метою продажу їх і в Росію. Також , як повідолмяла ТК, Film.ua продали низку своїх продуктів до Австрії, Німеччини, Швейцарії та Польщі.

    Компанія «Стар Медіа» в Каннах представила формат серіалу власної розробки «Наностоящая любов», пілот якої вже відзнятий на замовлення каналу СТС. Компанія презентувала цей продукт також і голлівудським мейджерам з метою його просування на зарубіжному ринку. Також «Стар медіа» на телеринку вдалось завершити угоди щодо продажу серіалів «Палаючий лід» та «Тримай мене міцніше» на територію Китаю. За інформацією МBR сума угоди - понад $300 тисяч.

    За неофіційною інформацією видання, «Україна» придбала у каналу «Росія» пакет продукту, куди увійшов прем'єрний серіал «Єфросінія», та права на показ фільму «Ласковый май», який нещодавно вийшов у прокат.


    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.