Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Viasat запускає інтерактивний сайт www.viasat.ua


    12 октября 2009 | Телевидение / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    Широкий вибір каналів та насичений контент підштовхнув Viasat до створення нового інтерактивного веб-ресурсу www.viasat.ua, який допоможе телеглядачам легше орієнтуватися у різноманітті каналів та створювати власний телепростір.

    Відтепер новий сайт компанії стане незамінним гідом по світу телебачення з-понад 250 телеканалів, що пропонує Viasat. На новому інтерактивному веб-ресурсі телеглядачі зможуть ознайомитися з детальною телепрограмою, отримати рекомендації Viasat щодо найкращих телепередач і фільмів та з легкістю визначати ті програми для перегляду, які будуть цікаві саме для них. Родзинкою та інноваційною рисою сайту стала можливість онлайн перегляду трейлерів до найкращих програм та фільмів у пакетах оператора, що спрощує вибір глядачів.

    Оксана Ферчук, генеральний директор Viasat: «Ми хочемо зробити усе можливе, аби телеперегляд для наших глядачів був максимально приємним, а користування нашою послугою – зручною. Новий сайт дасть можливість нашим абонентам краще орієнтуватися у запропонованому контенті. До того ж, у нас буде окремий розділ для партнерів, де кожен з наших дилерів зможе оперативно отримувати підтримку та усю необхідну інформацію для роботи».


    VIASAT

    Viasat – це єдиний ліцензійний оператор платного супутникового телебачення в Україні. Послуга надається з 1991 року в Швеції, Норвегії, Данії, Фінляндії, Естонії, Латвії та Литві.

    Канали VIASAT транслюються в 24 країнах світу. Загальна кількість телеглядачів VIASAT у світі становить більш ніж 100 мільйонів людей.

    Своїм абонентам в Україні VIASAT пропонує понад 250 українських, російських та міжнародних телеканалів різноманітних жанрів у трьох пакетах: «VIASAT Сімейний», «VIASAT Бізнес», «VIASAT Престижний».

    Послуга VIASAT надається за допомогою потужного супутника Sirius 4, що дозволяє приймати сигнал по всій території України. Якість сигналу не залежить від рельєфу місцевості, розташування та висоти будівлі.

    Источник: Пресс-служба PRP Ukraine
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.