Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    На базі КДР ТРК буде створено окрему структуру


    2 октября 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Sputnik
    Для реалізації проекту «Канал територіальних громад» буде створено структуру, яка поки що в процесі формування. Про це розповів генеральний директор Київської державної регіональної ТРК Віктора Пасака.

    «Ще за керівництва в Держкомтелерадіо Едуарда Прутніка була створена робоча група, яка готувала проект розширення формату «Перший громадський». Тепер проект на новому витку розвитку. Йде мова про те, щоб був один фінансовий ресурс, купувався, наприклад, один нормальний серіал, який би транслювали в один час на всіх ОДТРК. У цьому є логіка. Також для КТГ вибиратимуться кращі дитячі, спортивні, культурологічні та інші програми, що змусить мене і моїх колег працювати ефективніше. Звичайно, є труднощі, бо у багатьох ОДТРК підписані угоди до кінця року на відповідний ефірний час, але все це питання, які вирішуватимуться в робочому порядку», - сказав Віктор Пасак.

    Генеральний директор КДРТРК роз'яснив, що Держкомтелерадіо відмовився від «Терри ТБ», бо це пов'язано з переліцензуванням. Організатори КТГ обрали шлях, яким створювався «Перший громадський». У цьому випадку підписуються угоди з обласними ДТРК про створення спільного продукту, який виходитиме в ефір обласних телекомпаній на безоплатній основі (як зроблено стосовно проекту «Час країни»).

    За словами Віктора Пасака, технічні проблеми не стануть на заваді реалізації проекту. «Ми поставимо відповідне додаткове обладнання, часу оперативно це зробити вистачає. На перших порах ми продовжуватимемо отримувати програми по релейці, або кур'єрською поштою», - зазначив він.

    Програми для КТГ будуть формуватися в Києві, і йтимуть на КДРТРК з включенням обласних компаній.

    Нагадаємо, що Держкомтелерадіо для запуску КТГ спочатку планував послуговуватися послугами комерційного супутникового каналу «Терра ТБ», а потім вирішив, що базовим каналом для об'єднання ОДТРК стане Київська державна регіональна ТРК, при цьому обмін програм відбуватиметься не через супутниковий зв'язок, а через інтернет. Строки запуску КТГ залишилися незмінними: 25 жовтня буде розпочато тестове мовлення, а 9 листопада почнеться мовлення в повному обсязі.

    Источник: ТелеПростір
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.