Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Група «Інтер» переходить на AMOS


    2 октября 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Медіагрупа «Інтер» має намір зібрати свої телеканали на супутнику AMOS. Цю інформацію ТК на умовах анонімності підтвердили джерела в телекомпанії «Інтер». Офіційних підтверджень вона поки не дістала.

    Генеральний директор компанії «Торсат» (дистрибутор групи «Інтер») Анатолій Сальнік відмовився пояснювати ТК, чи йдеться про зосередження всієї групи на AMOS 3. Він зможе прокоментувати інформацію лише 15 жовтня.

    У компанії SES Sirius факт розставання з «Інтер+», Enter Film та Enter Musiс також не коментують.

    Тимчасом, як повідомляє «Телепростір», 25 вересня на супутнику AMOS 3 (4W) був активований новий транспондер на частоті 10806 МГц, (поляризація - вертикальна, SR - 27500, FEC - ѕ), на якому з'явилися відкриті телеканали «Інтер», Enter Film, Enter Music, «Мегаспорт», К1 і К2.

    За словами експерта із супутникового телебачення Олександра Глущенка, телеканал НТН повинен з'явитися на AMOS 3 15 жовтня, припинивши мовлення в пакеті українського оператора «Укркосмос» із супутника Hellas Sat 2.

    До цього телеканали групи «Інтер» мовили з трьох супутників: «Інтер+», Enter Film та Enter Musiс - із Sirius 4 (4.8E), К1, К2 і «Мегаспорт» - з AMOS 2 (4W), НТН - з Hellas Sat 2 (39E).

    Як пояснюють джерела ТК, причинами зосередження групи «Інтер» на AMOS є бізнес-міркування. Зокрема той факт, що AMOS заявив про збільшення угруповання, видалося перспективнішим для «Інтера», який уже досить давно виношує ідею розбудови супутникової платформи.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.