Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    VIASAT: За яке телебачення згідні платити українці?


    17 сентября 2009 | Телевидение / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    Півтора року роботи VIASAT підтверджують, що різноманітність контенту та якість сервісу найбільше впливають на вибір споживачами оператора платного супутникового телебачення.

    Згідно з результатами останнього дослідження GFK Ukraine, VIASAT сьогодні є найбільш відомим оператором платного супутникового телебачення України. VIASAT також займає позицію лідера за бажанням споживачів підключитися до послуги платного супутникового ТБ1.

    Постійне та детальне вивчення попиту споживачів стало запорукою досягнення цього результату.

    Зокрема, підтвердились ключові критерії вибору споживачами послуги VIASAT:

    - різноманітність каналів та програм (40%),
    - преміальний рівень наповнення каналів (34%),
    - якість зображення та звуку (12%).2

    Аудиторія, що має досвід використання безкоштовного супутникового телебачення, найбільш активно обирає VIASAT (47% абонентів). 29% абонентів змінили ефірну антену на супутникову тарілку VIASAT. Решта – колишні користувачі кабельних мереж. За місцем проживання абоненти послуги VIASAT – це мешканці міст (70%) та сіл (30%).

    Зростаючий попит на послугу VIASAT обумовлений широким вибором каналів найбільш рейтингових жанрів. Щодня VIASAT транслює 150 кінострічок та 100 серіалів. Крім цього – новини, сотні пізнавальних, спортивних та дитячих програм.

    Стрімкий розвиток забезпечений також якістю сервісу, що представлений, зокрема, роботою кол-центру в режимі 24х7, та підтримкою дилерської мережі, що нараховує більше 600 офіційних партнерів по всій Україні.

    Подальший розвиток пропозиції каналів на платформі VIASAT – пріоритет компанії. Це відбуватиметься за рахунок підключення нових преміальних каналів цікавого тематичного змісту.

    Оксана Ферчук, генеральний директор VIASAT: «Ми впевнені в своїх сильних позиціях та бачимо великий потенціал для подальшого розвитку. Категорія платного супутникового телебачення в Україні знаходиться на етапі становлення. Щодня ми розвиваємось та пропонуємо найбільш привабливі умови для споживачів – з точки зору контенту, рівня обслуговування, ціни. Разом з нашими партнерами – лідерами світового телебачення – у нас є всі шанси досягти максимального рівня задоволеності нашої аудиторії».



    VIASAT

    Viasat – це єдиний ліцензований оператор платного супутникового телебачення в Україні. Послуга надається з 1991 року в Швеції, Норвегії, Данії, Фінляндії, Естонії, Латвії та Литві.

    Канали VIASAT транслюються в 24 країнах світу. Загальна кількість телеглядачів VIASAT в світі становить більш ніж 100 мільйонів людей.

    Своїм абонентам в Україні VIASAT пропонує понад 250 українських, російських та міжнародних телеканалів різноманітних жанрів в трьох пакетах: «VIASAT Сімейний», «VIASAT Бізнес», «VIASAT Престижний».

    Послуга VIASAT надається за допомогою потужного супутника Sirius 4, що дозволяє приймати сигнал по всій території України. Якість сигналу не залежить від рельєфу місцевості, розташування та висоти будівлі.

    Источник: PRP Ukraine - A Weber Shandwick Affiliate Company
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.